Celebrity News

Ana Sević pokazala savršeno dekorisan dom, koji joj je pripao posle razvoda

Ana Sević pokazala savršeno dekorisan dom, koji joj je pripao posle razvoda

Pevačica Ana Sević ne obazire se na pisanja medija koju su spekulisali kako je zbog prevare raskinula sa partnerom Danijelom Nedeljkovićem pre Nove godine, kao i kada su nakon toga prenosili da su ponovo zajedno, već uživa sa svojom mezimicom u danima nakon praznika.

Naime, lepa Ana pokazala je na Instagramu stan na Vidikovcu, koji je njoj i njhovoj ćerki Loreni ostavio nakon razvoda njen bivši suprug Darko Lazić, na fotografijama sa naslednicom.

Ana i Lorena su napravile uspomene ispred jelke u njihovom stanu, a pevačica i voditeljka je uz to napisala:

- Još malo novogodišnje čarolije pa da idemo dalje kada prođe ova "zona sumraka" napolju - napisala je Ana Sević.

Pogledajte kako njih dve uživaju u prelepom stanu:

Podsećamo, kako su pre par dana preneli domaći mediji, pevačica Ana Sević, navodno se pomirila sa bivšim dečkom Danijelom Nedeljkovićem posle kraćeg raskida.

Naime, ovaj par je “uhvaćen” na Kopaoniku na jednom nastupu, gde su sedeli za istim stolom i uživali u zajedničkom društvu.

Njih dvoje navodno su par dana boravili na ovoj planini, a pomirili su se pre dočeka 2020. godine, piše “Telegraf”.

Verenica Darka Lazića iznenadila fotografijama sa Lorenom: Šta će reći mama Ana Sević?

Pre toga mediji su pisali kako je Ana Sević stavila tačku na vezu sa Danijelom i kako je ovaj put razlog bila navodna Danijelova prevara.

Naime, par je, kako se pisalo navodno raskinuo vezu nakon dve godine zbog bivše devojke Ace Lukasa, manekenke Jovane Doroški.

Prema tvrdnjama izvora, pevačica i voditeljka je u nekom trenutku saznala da se njen izabranik i Jovana viđaju već neko vreme, a potvrdu za sumnje dobila je poslednjih dana stare godine kada je novopečeni par navodno i uhvatila na delu, pisao je “Srpski Telegraf”.