Celebrity News

Nakon godina tišine, Aleksandra Kovač konačno progovorila o sestri Kristini

Nakon godina tišine, Aleksandra Kovač konačno progovorila o sestri Kristini

Od kada se nedavno umetnica Kristina Kovač, nekadašnja članica grupe "K2", oglasila putem društvenih mreža emotivnim pismom upućenom sestri Aleksandri Kovač zbog njenog novog projekata, uprkos što su dugi niz godina u svađi, mediji ne prestaju da prate razvoj sitacije.

– Ne znam gde je bila do sad, ali evo je u punom sjaju. Napokon, iskrena, ogoljena, bez grča pretenzije i skrivanja, ona koja u meni tinja i živi, moja Maka, med i mleko. Ne ulazim u detalje teksta, ali napokon sve deluje istinito. To je njena istina i to se oseća. Podseća na najbolje dane Kejt Buš malo…baš mi se sviđa – napisala je Kristina na Fejsbuku. Više o tome pročitajte OVDE

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43) on Aug 31, 2019 at 10:41am PDT

Naime, mnogi su se ponadali da će se sestre Kovač pomiriti nakon šest godina, međutim, Kristina se oglasila i tim povodom i svima razjasnila kako stvari ipak stoje.

– Ne, neće biti pompezno najavljivanog “pomirenja”, za to je potrebno dvoje. A ja sam odavno sama – napisala je pevačica Kristina Kovač.

Međutim, sada je sve poseno iznanadilo kada je nakon godina i godina tišine, Aleksandra odlučila da progovori na tu temu:

- Porodica je za mene svetinja i ceo život se borim za pravdu i istinu. Kada nas je naša majka Spomenka, posle teške bolesti prerano napustila, nisam ni trenutak razmišljala i u potpunosti sam preuzela brigu o mojoj najmlađoj sestri Anji, koja je tada bila samo devojčica, a sada je zrela, fakultetski obrazovana žena koja uspešno radi u svojoj branši, kao asistent režije. Nadam se da sam uspela da joj barem malo nadoknadim nedostatak majke. Moj život je vrlo uzbudljiv i za ovih 47 godina sam proživela mnogo toga, i dobrog i lošeg. Puno prijatelja me je pitalo zašto ne pišem o svemu kroz šta sam prošla, jer ima mnogo stvari koje ljudi ne znaju o meni. Takođe, mnogo je neistina u medijima o meni izrečeno poslhednjih godina, pa je vreme za istinu I da napokon kažem “Dobar dan, zovem se Aleksandra”, kako će se i zvati moja autobiografija koja izlazi krajem 2020.godine! - rekla je ona za "Magazin Nina".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Kovac (@aleksandrakovac) on Nov 22, 2019 at 10:21am PST