Celebrity News

Nakon što ga je Majli Sajrus uvukla u skandal zbog razvoda Lijam Hemsvort se skrasio pored nje

Nakon što ga je Majli Sajrus uvukla u skandal zbog razvoda Lijam Hemsvort se skrasio pored nje

Popularna pevačica Majli Sajrus nakon što je ostavila, pa se i razvela od dugogodišnje ljubavi, glumca Lijama Hemsvort u augustu prošle godine, odmah je uplovila u vezu sa blogerkom Kejtlin Karter, a sumnjalo se da su bile dugo zajedno i pre nego što je pevačica raščistila sve sa suprugom.

Majli je nakon te kratke veze povezivana sa više muškaraca, ali i sa bivšim dečkom manekenke Điđi Hadid, pevačem Kodijem Simpsonom.

Za sve ovo vreme Lijam je viđen samo jednom sa mladom koleginicom Medison Braun.

Međutim, sada više nema sumnje da je ovaj holivudski zavodik rešio da nastavi dalje.

Naime, njega su paparaci nedavno uslikali sa drugom ženom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Celebrity Updates ? (@_celebrityupdate) on Jan 17, 2020 at 12:58am PST

Lijam je proveo dan na plaži sa novom devojkom Gabrijelom Bruks a po fotografijama koje vidimo deluju prilično zaljubljeno. Glumac je prema dragoj bio izrazito nežan, a ona nije skidala osmeh sa lica, prenosi "Blic".

Inače, nakon razvoda Majli se oglasila, pa poručila da i dalje voli Lijama.

Njene reči obišle svet: Supruga glumca Krisa Hemsvorta bez dlake na jeziku na račun bivše jetrve Majli Sajrus!

- Mogu da priznam mnoge stvari ali odbijam da priznam da se moj brak okončao zbog varanja. Lijam i ja smo bili zajedno deceniju. Rekla sam već i ponavljam: volim Lijama i zauvek ću ga voleti. Ali, u ovom trenutku morala sam da napravim zdravu odluku za sebe, ne bih li ostavila stari život iza sebe. Nikada nisam bila zdravija i srećnija. Možete da kažete da tverkujem i da sam prostakuša, ali nisam lažov. Ponosno kažem, nisam više ista kao što sam nekada bila - između ostalog je ona napisala na svom Instagramu.

Podsećamo, nakon razvoda glumac Lijam Hemsvort, o kome su pisali svi svetski mediji samo se jednom direktno obratio povodom razvoda od Majli Sajrus putem svog Instagrama.

On je objavio fotografiju zalaska Sunca, dok se u opisu obratio pratiocima:

– Zdravo svim, samo kratko obraćanje da vam kažem da smo se Majli i ja nedavno rastali i da joj želim samo zdravlje i sreću u budćnosti.

Ovo je privatna stvar i nisam niti ću komentarisati novinske članke i objave medija. Sve moje izjave koje se navode su lažne. Mir i ljubav - ostao je dostojanstven Lijam.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on Aug 13, 2019 at 11:23am PDT