Celebrity News

Potresna ispovest Siniše Mihajlovića: Niko ne treba da se stidi što je bolestan ili što plače

Potresna ispovest Siniše Mihajlovića: Niko ne treba da se stidi što je bolestan ili što plače

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović koji je prošle godine bio ogromu bitku kada mu je u junu otkriveno da ima hroničnu mijeloidnu leukemiju još uvek ne može u potpunosti da se opusti i kaže da je pobedio opaku bolest.

Transplatacija koštane srži je pre više od dva meseca uspešno izvedena, ali kritični period još nije prošao.

U italijanskoj televizijskoj emisiji Verisimo Siniša je sada po prvi put pričao o svojoj porodici i teškim trenucima u toku hemoterapije.

- Imao sam 13 hemoterapijskih tretmana u pet dana, ali posle trećeg sam već hteo sve da uništim. Prvi krug je bio najgori, imao sam napade panike koje nikada nisam imao jer sam bio zaključan u sobi. Nisam mogao da izađem i ludeo sam. Hteo sam da razbijem prozor stolicom ali su me zaustavile supruga i medicinske sestre. Dale su mi injekciju i smirio sam se - rekao je Siniša Mihajlović i nastavio:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on Jan 18, 2020 at 8:27am PST

- Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovek sa snagama i slabostima. Suočio sam se sa time onakav kakav sam, ali svako mora sa time da se nosi kako mu odgovara. Niko ne treba da se stidi što je bolestan ili što plače. Najvažnija stvar je da ne žališ i da imaš želju da živiš i da se boriš - rekao je Mihajlović, prenosi "Blic".

Legenda fudbala je zatim objasnio koliko mu je značio period oko Božića koji je proveo sa porodicom.

- Bio sam bolestan ali sam morao da dam snagu svojoj porodici jer da su me videli tužnog bilo bi mi gore. Probao sam da uvek budem pozitivan i da se smejem, pretvarao sam se da ih ne brinem. To je bilo najteže. Bio je to jedan od najdivnijih Božića mog života, sa celom porodicom uz mene. Bila je tu moja majka koja se naljutila jer sam plakao na drugoj konferenciji za medije. Kod kuće je spremala srpska jela i bila su veoma ukusna, zahvaljujući njoj sam zaradio koji kilogram - rekao je iskreno trener Bolonje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verissimo (@verissimotv) on Jan 18, 2020 at 8:10am PST

Podsećamo, srpski fudbaler je u novembru 2019. godine završio treću fazu lečenja od leukemije koja mu je ustanovljena u julu nakon rutinskog lekarskog pregleda. Nakon što je tada izašao iz bolnice svi su čekali da se trener Bolonje obrati medijima što je on i uradio, prvi put nakon što je objavio da boluje od teške bolesti.

Siniša Mihajlović ovako pozdravio sve ispred bolnice (foto)

- Četiri teška meseca su iza mene. Bio sam na Institutu gde sam imao hemioterapije i svojim jakim karaketerom sam izgurao sve to. U tim trenucima je potrebna velika mentalna snaga, koju sam dobijao i od stručnjaka na Institutu. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi ne bih bio sada ispred vas. Hvala mojoj supruzi Arijani koja ja zajedno sa mnom prilazila kroz taj strašan period - rekao tada je Siniša.