Celebrity News

Priča se da je Kajli Džener iskopirala Severinu, a evo i dokaza (foto)

Priča se da je Kajli Džener iskopirala Severinu, a evo i dokaza (foto)

Najmlađa članica porodice Kardašijan-Džener, Kajli, nije ni slutila da će zbog svojih novih fotografija biti broj jedan u regionalnim medijima.

Naime, zgodna Kajli ovoga puta, pažnju javnosti ukrala je svojom novom fotografijom koju je postavila na Instagram. Samo u donjem vešu, 22-godišnjakinja pozirala je umotana ružičastim konopcem i to, verovali ili ne, po uzoru najpoznatije hrvatske pevačice.

https://www.instagram.com/p/B7RoQB2nZzA/

Ova priča i ne bi bila toliko zanimljiva, da pre deset godina Severina Kojić nije uradila identičan editorijal.

Ove fotografije, kako piše Azra.ba primetio je hrvatski modni producent Viktor Drago, koje je osmislio 2011. godine za Pirellijev kalendar čija je glavna zvezda bila, pomenuta Severina.

Kajli Džener i Travis Skot PONOVO ZAJEDNO

Kako piše pomenuti portal, Severina je tada odradila sjajan foto editorijal u kom je čak promenila sijaset odevnih kombinacija a ubedljivu pobedu odneo je book sa fotkama na kojima pozira u seksi donjem vešu.

Drago je ovo podelio na svom Facebook profilu gde je uporedio Severinine fotografije sa Kajlinom novonastalom i pored iste stavio interesantan opis:

- Nešto što smo napravili pre 10 godina. Reciklaža (levo Severina 2010, desno druga devojka 2020).

Kajli Džener – mašina za pravljenje para pred bankrotom?

Iako ume savršeno da se slika, ali i da manijakalno troši zarađene milione, najmlađa uspešna preduzetnica ipak ne ume da rasporedi svoj novac kao ni da sa njim da rukovodi.

Tako su nedavno u javnost dospele informacije da je Kajli Džener prodala veliki udeo svoje kompanije. Jedan gigant u svetu kozmetike, priča se da je otkupio 51% udela u njenoj firmi i ovim potezom automatski postao većinski vlasnik.

Da li sudbina Kajli Džener visi o koncu i da li će ubuduće morati da “povuče ručnu” u ovo nekontrolisanjom trošenju novca, ostaje da vidimo…