Celebrity News

Manekenka Ešli Grejem postala mama: Plus-sajz zvezda dobila sina, a dugo je bila u celibatu

Manekenka Ešli Grejem postala mama: Plus-sajz zvezda dobila sina, a dugo je bila u celibatu

Najpoznatiji plus-sajz model i manekenka Ešli Grejam, čije fotografije i revije malo koga ostavljaju ravnodušni i često su tema društvenih mreža, ali i medija, podelila je sa svetom najlepše vesti - postala je mama jednog dečaka.

Kako prenose strani portali, ova lepotica za vikend je na svet donela svoje prvo dete, tačnije u subotu popodne, kako je obavestila sve svoje pratioce na Instagram story-ju.

Manekenka i njen suprug Džastin Ervin presrećni su zbog novosti:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Jan 11, 2020 at 1:01pm PST

- Promena na bolje. Hvala svima za ljubav i podršku koju nam šaljete u ovoj neverovatnoj životnoj fazi. 

Ešli Grejem tik pred porođaj pozirala “kao od majke rođena” muž je fotografisao (foto)

- Mali jarac (horoskopski znak) nam je ušao u život. Koliko divno - podelila je sa svima manekenka koja je u avgustu prošle godine svima saopštila da je u blagoslovenom stanju.

Koliko su se Ešli i njen suprug radovali dečaku govori manekenkina reakcija kada je u novembru 2019. u emisiji Elen Dedženeris rekla da čeka dečaka.

Manekenka živela u celibatu

Inače, jedan od najlepših svetskih parova izazvao je kontroverzu kada je otkrio da su pre braka živeli u celibatu. Ešli i Džastin sada su već devetu godinu supružnici, a pre toga su živeli u platonskoj ljubavi kako bi dokazali jedno drugom "poverenje i posvećenost".

Ešli Grejem - manekenka koja je napravila revoluciju

Ešli je mnogo više od običnog modela i sa razlogom je jedna od najuspešnijih manekenki koja poslednjih godina dominira – od naslovnih strana za “Vogue” do najtraženijih modnih revija.

Ona je preokrenula modnu industriju, a 2016. izabrana je za ženu godinu po izboru magazina “Glamour”.

- Zaista sam pokušala da napravim neku promenu. Želim da sve više kuća pravi kvalitetnu odeću za žene sa oblinama, da njih ne bude sramota da hodaju ulicama i da imaju lepo mišljenje o sebi. O tome treba stalno da se govori - rekla je svojevremeno stranim medijima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Oct 2, 2019 at 8:42am PDT

– Boja kože nije trend, boja očiju, ili veličina i oblik tela nisu trendovi. O tome se radi. Ne možemo i ne treba svi da budemo ukalupljeni u jedan stereotip. Lepota je u različitosti - poručila je više puta plus-sajz manekenka.

Ešli je takoreći svoju misiju i ispunila, jer je sve življi trend plus sajz modela, a iako često ne nailazi na odobravanje, ona ne odustaje.

Kreirala je kolekciju kupaćih kostima za punije. Ešli često objavljuje i svoje neobrađene fotografije kojima reklamira razne proizvode, ali i sebe.

Ova lepotica nije prestala da "pecka" javnost svojim izdanjima ni u trudnoći, pa smo tako više puta imali prilike da je vidimo na crvenom tepih u haljinama od lateksa, pripijenim modelima, kao i na njenom Instagramu gde je redovno pokazivala promene kroz koje joj telo prolazi za svih devet meseci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Jan 1, 2020 at 10:46am PST