Celebrity News

Fotografija Dženifer Aniston koja je zaintrigirala javnost: Sa kim je to glumica otišla kući nakon dodele SAG nagrada? (foto)

Fotografija Dženifer Aniston koja je zaintrigirala javnost: Sa kim je to glumica otišla kući nakon dodele SAG nagrada? (foto)

Ponekada sve što je potrebno jeste savršena haljina... i čežljiv pogled Breda Pita!

Glumica Dženifer Aniston iz više razloga juče je privukla najviše pažnje na dodeli SAG nagrada (Screen Actors Guild).

Prvi razlog svakako je susret sa bivšim suprugom Bredom Pitom o kojem je juče pričao ceo sve; drugi, jeste nagrada koju je osvojila za ulogu u dramskoj seriji "Jutarnji šou"; treći, i nikako ne manje važan, njen modi odabir koji je zasenio polovinu dama koje su prošetale glamuroznim crvenim tepihom pomenutog događaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAG Awards (@sagawards) on Jan 19, 2020 at 4:54pm PST

Dugačka svilena Dior haljina malo toga je prepustila mašti. Pored toga što je jasno ocrtavala njenu sjajnu figuru i lepršala za njom dok se kreće, ovaj modni odabir omiljene holivudske "devojke iz komšiluka" poseban akcenat je stavio na njene grudi.

Dženifer se na temu svog poprsja i sama našalila kada je shvatila koliku pažnju privlači.

- Ne znam šta da kažem. Imam grudnjak. Ne znam ni zašto bih se stidela svojih grudi - takve su, kakve su. Ali, hajde neću se žaliti - istakla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Jan 20, 2020 at 3:59pm PST

Ubrzo posle pomenute dodele nagrada glumica je objavila fotografiju sa ove večeri na Instagram, a u opisu posta je objasnila i neglamuroznu stranu svog izgleda na crvenom tepihu.

- Bez nabora... Teže je nego što izgleda - napisala je Dženifer Aniston ispod fotografije na kojoj se vidi kako je morala da sedi u automobilu da joj se haljina ne bi izgužvala.

Pored ove glumica je objavila i fotografiju haljine na kadi uz crne sandale koje je nosila i nagrada koju je dobila za ostvarenje The Morning Show, a koja je privukla mnogo više pažnje. Nakon pogleda na ovaj kadar svi su se pitali - gde i sa kim je otišla Dženifer Aniston nakon luksuzne večeri.

Dženifer Aniston i Bred Pit - momenat koji su svi čekali

Inače, susret bivših supružnika Breda Pita i Dženifer Aniston koji su uslikani zajedno na dodeli nagrada američkog udruženja filmskih glumaca SAG (Screen Actors Guild) za životno postignuće bacio je u senku sve.

Naime, kamere su uhvatile Breda i Aniston u trenutku kada su međusobno čestitali na osvojenim nagradama, a nakon njihovih fotografija koje su dospele u javnost internet je eksplodirao.

Nikome nisu promakli pogled i zagrljaj koji su podgrejali priče da među njima i dalje postoje emocije.

Bilo je očigledno da Bred Pit i njegova bivša supruga uživaju u ponovnom susretu punom emocija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Getty Images Entertainment (@gettyentertainment) on Jan 19, 2020 at 6:26pm PST