Celebrity News

Poznati muzičar magiju ne stvara samo violinom: Stefan Milenković postaje otac! (foto)

Poznati muzičar magiju ne stvara samo violinom: Stefan Milenković postaje otac! (foto)

Najpoznatiji violinista podelio je sa javnošću divne vesti. Naime, Stefan Milenković postaje otac i to u aprilu 2020. godine

Fotografija koja je posvedočila srećnim vestima našla se na Stefanovom ličnom Instagram profilu a njome ujedno je obavestio svoju publiku da sa svojom suprugom Goricom očekuje prvo dete.

- Već znamo da će 2020. biti najbolja godina ikad, sa malim beba-Milenkovićem, koji nam stiže u aprilu - napisao je violinista.

https://www.instagram.com/p/B7jJhODpf7c/

Njihovi osmesi na ovoj fotografiji objasnili su da je dete došlo u pravom trenutku, a za magazin "Glorija" Stefan Milenković baš u aprilu 2018. pričao je o potencijalnom roditeljstvu.

Izgleda da je april u životu Stefana Milenkovića zacrtan kao „srećni mesec

– Većina stvari u mom životu se desila upravo u trenutku kada je trebalo da se desi, tako da znam da je i pitanje stvaranja porodice, u smislu potomstva, nešto što će se manifestovati u pravom trenutku.

Nekadašnje čudo od deteta, koji predivnu muziku stvara svojim magičnim prstima, takođe za pomenuti list rekao je i da se u roditeljstvo nikako ne bi upuštao da nije sasvim spreman.

– Ja sam takva osoba da ne radim ništa polovično i sigurno se ne bih upuštao u roditeljstvo ako ne bih mogao da pružim dovoljno vremena deci.

Iako sada srećni i spremni na nove izazove, Stefan Milenković i njegova supruga Gorica zajedničkim snagama prošli su težak Stefanovo oporavak od operacije kičme.

Stefan Milenković svoje lečenje nije mogao da preusmeri samo na sviranje

Budući da je muzika njegov život, u ovom periodu oporavka i bolova, najpoznatiji violinista ipak nije mogao da svoje lečenje preusmeri samo na sviranje.

Po nalogu lekara zbog jakih bolovima u leđima, otišao je na operaciju čiji je oporavak trajao duge dve godine.

– To mi je bila ogromna prepreka, kočnica za sviranje kojem sam posvetio ceo život. Želeo sam da povratim formu i okrenuo sam se jogi. U mom slučaju ispostavilo se da je tačna izreka “ono što te ne ubije, to te ojača – rekao je Stefan Milenković za magazin Glorija.

Podršku supruge Gorice imao je u svakom trenutku a jaka želja za oporavkom bila je glavni okidač da Stefan ponovo uzme violinu u ruke i zasvira u najglamuroznijim dvoranama ikada.

Stefan Milenković zajedno sa suprugom Goricom organizuje sve svoje aktivnosti

Kako ističe Stefan Milenković, on i njegova supruga povezani su na jedan neobjašnjiv način. Supruga je u njegove dnevne aktivnosti potpuno uključena, i kako kaže, Gorica ne samo da razume ona i pordžava sve što radi nekadašnje čudo od deteta.

– Imam sreću da Gorica potpuno razume moj režim i neobičan ritam života, i ne samo što ga podržava već mi i angažovano pomaže u mnogim aspektima koji su deo aktivne karijere u muzičkom svetu danas.Vreme provedeno s Goricom mogu da opišem kao divne godine zajedničkog života.  Pošto najviše vežbam kod kuće, onda je Gorica, htela to ili ne, konstanto izložena mom sviranju. Kada ste profesionalni muzičar i kada je muzika deo svakog vašeg dana, onda ona postaje sastavni deo života i prosto je stalno u vazduhu – rekao je Stefan Milenković.

Ukoliko je mnogo vremena prošlo otkada niste čuli magiju koju stvara ovaj poznati virtuoz, vreme je da se podsetite.

Kao dete očarao je publiku svojim notama a tu tradiciju zadržao je do današnjeg dana.

Podsetite se Stefana Milenkovića nekad i sad i uživajte!