Celebrity News

Porodični portret iz porodilišta: Seka Aleksić sinu Jovanu uputila poseban blagoslov (foto)

Porodični portret iz porodilišta: Seka Aleksić sinu Jovanu uputila poseban blagoslov (foto)

Seka Aleksić na svom Instagram nalogu pre dva dana otkrila je javnosti da je rodila drugog naslednika

Budući da se celu trudnoću pretpostavljalo da će se sin zvati Isak, kako je Seka istakla, Bog je rekao drugačije. Drugorođeni naslednik zove se Jovan, a zašto je baš dobio to ime, Aleksićeva je objasnila uz fotografiju sina.

Seka Aleksić progovorila o trudnoći, pa otkrila: AKO BUDEM RODILA ĆERKU, TEŠKO MENI

– Nije kako mi želimo već kako Gospod kaže! Posle naše krsne slave Sveti Jovan, rodio se JOVAN jutros! Tatina želja je takođe ista! Rekao je NEKA SE ZOVE JOVAN. Ako sledeća beba bude dečak zvaće se Isak!

Danas na Instagramu osvanula je još jedna fotografija, jedan pravi porodični portret. Ako ste se pitali zašto Jakov, Jovanov stariji brat, nije na ovoj slici, Seka vam otkriva u emotivnom statusu.

Seka oduševila figurom, fanovi joj poručili: Toliko ti dobro stoji trudnoća, da bi trebalo da rađaš svake godine po jednu bebu (foto)

- Gospodu se zahvaljujemo svaki minit, svaki sekund za ovaj dar!  Blagosloven bio sine nas, neka te Sveti Jovan štiti gde god kročio kroz život, mama i tata su tu da se brinu o tebi i neguju te kao i batu Jakova. Imaš pravog zastitnika kući koji te sa nestrpljenjem čeka, tvoj brat.

Seka Aleksić za sina Jovana nekoliko nedelja pred porođaj organizovala je i popularni "baby shower"

Ovih dana u domu Veljka i Seke bilo je burno i euforično i to sve zbog dolaska drugog sina, kog su sa nestrpljenjem očekivali. Popularna pevačica povodom dolaska bebe na svet, organizovala je i "baby shower" u našem narodu poznatiji kao "babinje" a posebnu pažnju prilikom organizacije  posvetila je slatkom stolu.

Sve je bilo osmišljeno do poslednjeg detalja, pa su ponosna mama i njene gošće mogle da uživaju u ukusnoj zakuski, razmenjujući ženske teme i savete o majčinstvu. U beloj uskoj haljini Seka je blistala, ne mogavši da sakrije uzbuđenje što će u februaru na svet doneti još jednog sina, čijem se dolasku najviše raduje njen trogodišnji prvenac.

Sa Jakovom smo o bati počeli da pričamo odmah nakon što sam saznala da sam u drugom stanju. Objasnili smo mu da mama u stomaku nosi bebu, gde je i on nekada bio. Smatram da, ako sa detetom razgovarate kao sa odraslom osobom, nećete imati problema. Pažljiv je, emotivan i pun ljubavi. Raduje se Isaku. Često mi ljubi stomak, a povremeno, kada smo zajedno kod kuće, zove i tatu da mu se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo se – rekla je ranije pevačica, koja će sve učiniti kako se njen mališan dolaskom bebe u dom ne bi osetio zapostavljenim.

Sin Seke Aleksić nosi torbu u vrednosti od skoro 2.000 evra (foto)

Bezuslovnu ljubav Seka će uskoro podeliti na dva jednaka dela. Za novog člana porodice već je pripremila sobu, a osim kreveca i plišanih igračaka, krasiće je pokloni njenih nedavnih gošći. Običaj je da se tokom “baby showera” trudnici daruju stvari koje će joj olakšati negu novorođenčeta. Aleksićeva, međutim, veruje da će joj pomoć majke i supruga biti od presudnog značaja. Njih dvoje su njena najveća podrška, dok se Veljko pokazao kao divan otac.

– Muž mi je pomogao da prepoznam prave vrednosti, a zahvaljujući njemu uočila sam i svoj duhovni put. Zato ga volim i beskrajno sam mu zahvalna. Od njega takođe učim da budem strpljiva, odnosno, da ne donosim odluke naprečac, već prethodno dobro razmislim – kazala je pevačica.

Trudna Seka PONOVO ODUŠEVILA STAJLINGOM: Uslikana na aerodromu u NAJMODERNIJOJ BOJI OVOG LETA, ali Veljkov autfit je ŠLAG NA TORTI! (foto)

Seka Aleksić ima odličan recept za srećan brak

Po njenom mišljenju, upravo u ideji da supružnici svakoga dana nešto novo jedno od drugoga nauče krije se recept za dobar brak.

– Čovek u braku mora da se pridržava ljubavi i poštovanja. Pričam iz ugla hrišćana, ali to je to, nema mnogo pametovanja. Muž i žena su kao nokat i meso. Mi smo baš takvi. Poverenje među supružnicima je takođe izuzetno važno i gradi se godinama. Mada smo deceniju zajedno, Veljko i ja ga jedno kod drugog još uvek stičemo – priča pevačica i dodaje da ne može ni da zamisli da je Piljikić prevari. Ipak, u šali tvrdi da bi se, ako bi se tako nešto dogodilo, pretvorila u Kung-fu Pandu.

– Mi se uvek šalimo kada se spomene prevara. Znate, ko Veljka ne poznaje može mnogo da pogreši u proceni. Mnogi misle da je on namršten i grub, ali sušta je suprotnost. Veoma je ozbiljan kada je reč o poslu, ali je vrlo opušten s prijateljima i porodicom. Nije tipičan Balkanac i s njim o svemu mogu da razgovaram. Gospodin je i džentlmen, to mi sve drugarice kažu i uopšte žene koje se nađu s nama u društvu. To možda ne može da se vidi na fotografijama, ali naš odnos je zaista poseban.

Da li vam ove dve dame liče: Upoznajte mamu Seke Aleksić (foto)

Jedna od najvećih Sekinih želja je da ima veliku, brojčanu porodicu. Ističući harmoniju u kojoj žive ona i njen suprug, Seka Aleksić svoju radost i sreću upotpunila bi jednostavnim brojem "pet". U intervjuju za jedan domaći medij iskreno je otkrila da nakon ove trudnoće priželjkuje još jednu.

-Volela bih da imam petoro dece i radim na tome. Dece nikad dosta. Posle ove trudnoće priželjkujem bar još jednu. Ako Bog usliši moje molitve imaćemo još naslednika – rekla je Seka, a preneo je nedavno Informer.