Celebrity News

Ana Bekuta: Milutin i ja jedno drugom čuvamo leđa

Ana Bekuta: Milutin i ja jedno drugom čuvamo leđa

Pred sam početak 2020. godine pevačica Ana Bekuta (60) imala je zašto da bude zadovoljna. U prethodnoj je ostvarila sve najvažnije ciljeve, što je odličan motiv da s jednako visokim ambicijama započne i nastavi i ovu godinu.

Na primer, još u februaru 2019. godine je, kako kaže, donela važnu životnu odluku, a to je da se posveti zdravlju.

– Prelomila sam da nešto moram da učinim jer sam osećala zdravstvene poteškoće. Imala sam metaboličke probleme svih mogućih vrsta. Možda sam bila i životno ugrožena, a da toga nisam bila ni svesna. To je bio snažan motiv da otpočnem nov način ishrane, koncept Klaudije Ademi – kaže Ana koja je prezadovoljna učinkom iako ne zna koliko je smršala.

– Imam dosta energije i svoj napredak ocenjujem isključivo po tom osećaju. Kilograme ne merim, jer brojke su relativna stvar. Smatram da je vitkost precenjen kvalitet, ali ipak ima nešto dobro u osećaju da se topite i smanjujete – objašnjava pevačica i nastavlja:

– Mogu da pojedem malo salate i proju. Na primer, duvan čvarke ne smem nikako. Tako jedem da bih mogla da se pričešćujem svaki dan (smeh). Međutim, ne pada mi teško da se pridržavam pravila – nasmejano kaže Ana koja za sebe kaže da je jaka žena.

Pevačica Ana Bekuta dotakla se i teme njenog ljubavnog života, a samim tim i dugogodišnjeg partnera Milutina Mrkonjića.

– Milutin i ja smo već skoro osam godina zajedno i on je veoma važan činilac u mom razvoju kao žene. Pun je iskustva koje sa mnom nesebično deli, pruža mi savete i imamo divnu komunikaciju jer se odlično razumemo. Pored čitave gungule koja nas prati, interesovanja medija za našu vezu, uspevamo da jedno drugom budemo dovoljni i da u svom domu uživamo tiho, mirno, sasvim uobičajeno – kaže pevačica. Budući da oboje imaju zahtevne profesije zbog kojih su izloženi očima javnosti, zanimalo nas je ko je kome veća podrška.

– Vidim da je medijima uvek interesantno kada su u vezi osobe iz politike i estrade mada Milutin ne voli kada ga nazovu političarem. On je inženjer, a u politiku je ušao sa 65 godina. Kada se ljudi sretnu, kada se prepoznaju, jedni drugima čuvaju leđa – poručuje Ana Bekuta za kraj.

Ana Bekuta doživela nezgodu pred koncert

Podsećamo, pevačica Ana Bekuta nedavno je doživela nezgodu i to pred veoma važan momenat za nju.

Naime, umetnica je pred sam početak svog drugog koncerta, koji je održan u centru “Sava” pala i iščašila skočni zglob.

Međutim, iako je trpela nesnosne bolove, ona je stala pred publiku i održi odličan koncert.

Emotivna Ana Bekuta obratila se Jeleni Karleuši REČIMA KOJE STEŽU SRCE (foto)

– Ni ona sama ne zna kako se to dogodilo. Žurila je na sve strane, bila je pod blagom tenzijom i strepela hoće li sve biti u redu oko organizacije koncerta. Iako ima potpuno poverenje u svoje saradnike, kod Ane uvek postoji mala doza brige, treme i straha. U jednom trenutku, dok se sređivala, nekako se saplela i povredila. Samo je zajaukala i nije mogla da ustane. Nekoliko minuta se držala za zglob jer nije mogla da ga pomeri, a potom je prebledela u licu i osetila mučninu. Samo je prokomentarisala: “Jao, kako ću sad! Pa imam koncert!” – rekao je nedavno izvor za domaće medijie i nastavio:

– Popila je dva analgetika da ublaži bol i stavila ledenu oblogu na zglob. Nije bilo mesta ni pomišljanju da odustane od nastupa i razočara publiku. Izašla je na binu i tokom koncerta vodila računa da se ne oslanja na tu nogu. Jedva je izdržala, još u štiklama – otkrio je izvor blizak pevačici.