Celebrity News

Dolazi njenih pet minuta da otvori dušu: Šta će to sve priznati Megan Markl kod nje u emisiji?

Dolazi njenih pet minuta da otvori dušu: Šta će to sve priznati Megan Markl kod nje u emisiji?

Tema - princ Hari i Megan Markl i njihovo napuštanje kraljevske porodice kako bi nastavili samostalni život u kome su se odrekli titule “kraljevsko visočanstvo” i izgubili pravo na korištenje javnih sredstava koja su trošena za kraljevske dužnosti, postala je broj jedan u svetu.

Čak i oni koji nisu fanovi ili ne prate život i dešavanje vezana za britansku kraljesvku porodicu morali su da zavire u neke od tekstova svetskih medija kako bi shvatili o čemu to šuška veći deo planete.

Megan Markl sabotira Kejt Midlton?

Iako je svima bilo jasno da mediji nikada neće ostaviti na miru Megan Markl koja je svima bola oči samim tim što je američka državljanka, bivša glumica koja se "dočepala" princa, ovaj scenarijo niko nije očekivao ni pored svih skandala sa kojima je bila povezivana u medijima.

– Uvek ću da gajim najdublje poštovanje prema baki, mom vrhovnom zapovedniku. Nadali smo se da ćemo moći i dalje da služimo Kraljici, Komonveltu i mojim vojnim udruženjima, ali bez javnog novca. To je, nažalost, nemoguće. Pomirio sam se s tim, znajući da to neće uticati ni na mene kao osobu ni na moju odanost. Kada smo se Megan i ja venčali, bili smo uzbuđeni, puni nade i spremni da služimo kraljevstvu. Zato me veoma rastužuje što je ovako završilo. Moja odluka da se supruga i ja povučemo nije bila lagana. Tome su prethodili meseci razgovora i godine izazova i znam da nisam uvek sve radio kako treba, ali što se ovoga tiče, zaista nije bilo drugog rešenja – rekao je nedavno princ Hari i objasnio njihov potez koji je malo ko očekivao.

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom “nedoličnog” ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

Međutim, sada je i Megan spremna da otvori dušu i to u emisiji kod poznate američke voditeljke Elen Dedženeris.

– Elen Dedženeris i Megan Markl već su imale inicijalni dogovor oko intervjua. To se sprema već neko vreme – rekla je Meganina prijateljica za “Daily Mail”.

Elen i Megan su se srele pre nekoliko godina u skloništu za pse u Los Anđelesu, gde je Elen podstakla Megan da udomi svog prvog psa, Bogarta. Od tada su ostale u kontaktu, čak su Elen i njena supruga Porša de Rosi iz SAD-a otputovale u London kako bi posetile Megan i Hari i upoznale njihov sina Arčija, piše magazin Hello!.

U svom šou Elen Dedženeris je rekla:

– Videla sam kako ih napadaju i to nije fer. Oni su dvoje najprizemnijih ljudi koji imaju puno saosećanja za svakoga, toliko dobrog rade za ovaj svet.

Upravo zbog tog prijateljstva Megan i želi da da intervju upravo njoj. Tako je Meganina prijateljica ispričala:

– Rekla mi je da Elen razume njenu patnju i bol i da će njoj sve reći. Uverena je da su one srodne duše, za nju je Elen oličenje autentičnosti – rekla je prijateljica.

Princ Hari nagovestio šta će uraditi zboog Megan Markl

Inače, svi oni koji redovno prate dešavanja vezana za život princa Harija i Megan Markl sećaju se izjave kraljevića koja je iz ove tačke možda mogla da nagovesti novonastalu situaciju:

Princ Hari je pre par meseci za ITV rekao da „nikada neće učestvovati u igri koja je ubila" njegovu majku, princezu Dajanu i da će „uvek" štititi porodicu.

Autor emisije pitao je 35-godišnjeg princa Harija da li je zabrinut oko toga da bi njegova supruga mogla da se suoči sa istim pritiskom pod kojim je bila njegova majka koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine i koja je prolazila ozbiljnu torturu zbog medija.

- Sve kroz šta je ona (Dajana) prošla i šta joj se dogodilo, neverovatno je važno svakog dana. Nisam paranoičan, samo želim da se prošlost ne ponovi - objasnio je princ Hari koji je konačno rešio da stane svemu ovome na kraj.