Celebrity News

Aleksandar Radojičić i Petar Stugar glavni junaci sopstvenih ljubavnih priča

Aleksandar Radojičić i Petar Stugar glavni junaci sopstvenih ljubavnih priča

Dva popularna glumca Aleksandar Radojičić i Petar Stugar tokom praznika obelodanili su veze s lepoticama – pevačicom Milicom Todorović i manekenkom Dunjom Radičević

Aleksandrova i Dunjina ljubavna priča počela je letos u Novom Sadu, upoznavanjem na žurki. Pominjanje ovog grada, leta i žurki odmah nas je podsetilo na dane EXIT-a, koje je glumac proveo baš u Novom Sadu.

Još u oktobru moglo se pomisliti da između Milice i Petra “ima nečeg”, kad je ona na Instastoriju objavila njihovu zajedničku fotografiju...

U jeku najveće novogodišnje euforije saznali smo za dve nove ljubavi u glumačkom svetu, a sama činjenica da su akteri dozvolili da te lepe vesti odu dalje od kruga njihovih najbližih prijatelja, potvrđuje da su u pitanju ozbiljne priče. Glavne muške uloge u njima imaju Aleksandar Radojičić i Petar Strugar.

Aleksandar Radojičić svojevoljno oktrio novu ljubav na Instagramu

Doduše, kod Aleksandra i nije trebalo ništa “saznavati”, jer je svojim pratiocima Novu godinu čestitao fotografijom na kojoj je s Dunjom Radičević, a poručio je: “Zdravlja, mira i LJUBAV!!!”. Ubrzo smo saznali da je Dunja manekenka iz Novog Sada, koja gradi internacionalnu karijeru. Pogledate li njen profil, moći ćete da zaključite da je lepa, da često zbog posla boravi u inostranstvu, da joj je baza London i skoro ništa više, jer i ona, očigledno, privatni život smatra “privatnom svojinom”. Ova ljubavna priča počela je letos u Novom Sadu, upoznavanjem na žurki. Pominjanje ovog grada, odmah nas je podsetilo na dane EXIT-a, koje je Aleksandar proveo baš u Novom Sadu.

https://www.instagram.com/p/B6yPcqWHZBA/

Dokoni posmatrači su brže-bolje počeli da prave poređenja između Dunje i njegove bivše devojke Cece Živojinović, koja je takođe manekenka, a oni koji nemaju ni volje ni vremena da idu u detalje, zaključili su da kad neko važi za jednog od najboljih frajera u našem javnom životu, razumljivo je da će biti u vezi sa atraktivnim devojkama. Što bi naš narod rekao: “Sličan se sličnom raduje”.

Zaljubljena Milica Todorović: U moj život ušao je Petar i sve se promenilo!

 

Petar Strugar glavni junak sopstvene ljubavne priče 

U vreme kad se privodi kraju druga sezona “Senki nad Balkanom”, u kojoj je Petar Strugar zablistao u ulozi kriminalca Danila Tomasovića, on je postao junak ljubavne priče, a zapletu znatno doprinosi činjenica da je u vezi s pevačicom Milicom Todorović. U ovakvim tekstovima, gotovo bez izuzetka, sledi nabrajanje s kime su on i ona bili pre godinu, pet ili deset, ali to ćemo preskočiti, jer je svaka ljubav priča za sebe. Jedino ćemo se prisetiti da se još u oktobru moglo pomisliti da između Milice i Petra “ima nečeg” kad je ona na “instastoriju” objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Milica Todorović se OGLASILA prvi put nakon RASKIDA: VEZALA SAM SRCE DA NI NE POMISLIM NA OPROŠTAJ!

https://www.instagram.com/p/B7tHFbLp80A/?utm_source=ig_embed

Međutim, kad bismo sve zajedničke slike poznatih tumačili kao najavu veza, svaki dan bismo pisali o rastancima i sastancima. ali na ovu je, ipak, trebalo obratiti malo više pažnje, jer Petar nije osoba koja tek tako daje povod za nagađanja. Pokušate li da se tokom intervjua s njim dotaknete ljubavnih tema, bez oklevanja će vam reći da o tome nikada neće govoriti za medije. Imajući to u vidu, zaključujemo da je od njega dovoljno to što je, posle objavljivanja priče o vezi s Milicom, na njenom profilu ostavio tri zaljubljena smajlija i tri srca.

Naravno, ni njegovi postovi nisu ostali bez Miličinih srca, a u današnje vreme to je “krunski dokaz” ljubavi. O njihovoj će se sigurno dugo pričati i pisati, ali Petar neće imati razloga da se pribojava da će dospeti u kategoriju ljudi, na koje je mislio, kad je pre pet godina rekao:

- Smatram da skupo plaćamo fascinaciju tuđom privatnošću, pa zato sada i imamo javne ličnosti koje su u životu jedino uspele da se venčaju ili bar to pokušavaju.

S druge strane, ni Milici nisu potrebne ljubavne priče da bi ljudi obratili pažnju na nju, jer joj hitovi ne nedostaju, naprotiv.