Celebrity News

Bijonse raspametila haljinom, ali je figurom podgrejala priče da očekuje četvrto dete (foto)

Bijonse raspametila haljinom, ali je figurom podgrejala priče da očekuje četvrto dete (foto)

Planetarno popularna Bijonse svojim novim pojavljivanjem oduševila je publiku na žurki pre dodele prestižnih Gremi nagrada koja će se održati večeras

Dok je bila članica grupe "Destiny's Child", Bijonse je bila jedna od najpromećenijih mladih talentovanih pevačica. Svoju karijeru započela je u pomenutoj grupi da bi nekoliko godina kasnije krenula putem solo karijere.

U toku formiranja svog zvezdanog puta, imala je sreću da upozna svog sadašnjeg supruga poznatog repera, čija karijera takođe odiše velikom popularnošću, hitovima i bogatstvom.

Godine 2008. izgovorila je sudbonosno "DA" i brakom krunisala svoju šestogodišnju vezu sa Džej Zijem. Nakon višegodišnjih nagađanja da je trudna, 2012. godine rodila je svoje prvo dete, malu Blu Ajvi Karter pre koje je, kako se pričalo imala jedan spontani pobačaj.

Fanovi PODIVLJALI: Ova tri DETALJA otkrivaju da je Bijonse PONOVO TRUDNA?

Poznata pop diva na kratak period povukla se iz javnosti, a publika koja ju je pratila nakon porođaja znala je da se Bijonse drastično ugojila. Nedugo nakon rođenja male Blu Ajvi, Bijonse se vratila u top formu i ponovo snažno i udarnički nastupala na svojim turnejama.

Iako se čak i nakon godinu, dve više nikada nije vratila na svoju mladalačku kilažu, javnost je često umela da je "bocka" pitanjima da li je ponovo trudna. Sve ovo ispostavilo se netačno do jednog trenutka kada je na Instagramu otkrila vesti da ponovo očekuje prinovu, i to dve - blizance. 

– Želimo da sa vama podelimo našu ljubav i sreću. Već dva puta smo blagosloveni. Veoma smo zahvalni što će naša porodica uskoro imati dva nova člana i svima vam zahvaljujemo na lepim željama.

Skandalozne naslage na stomaku! Šokiraćete se kada vidite koliko se Bijonse ugojila (foto)

Danas, Bijonse i uspešni mogul Džej Zi uživaju u ubiranju plodova svog rada a roditeljstvo jedna im od ona najvažnijih uloga za koju su predoređeni.

Pojavivši se na jučerašnjoj zabavi koja se uvek održava pre dodele prestižnih "Gemi" nagrada Bijonse je pozirala u predivnoj crvenoj haljini, a neki fanovi komentarišu da ih je podsetila na fatalnu Džesiku Rebit iz popularne animacije "Ko je smestio zeki Rodžeru". Iako oduševljeni njenim izgledom, ponovo su se povele iste spekulacije kao i svih godina ranije -  da li je Bijonse ponovo trudna?

ŠOK! PEVAČICU RAZOTKRIO SARADNIK: Bijonse i Solanž nisu sestre, već majka i ćerka?!

https://www.instagram.com/p/B7xPK4oH1pj/

Obli stomačić popularne dive Bijonse koji se jasno vidi na ovim slikama podgrejao je priče da bi mogla postati majka po četvrti put.

https://www.instagram.com/p/B7x0td5nRtl/?utm_source=ig_embed

Bijonse prošla golgotu kako bi oslabila

Bijonse je u julu prošle godine pred nastup na Met Gali, oformila program za mršaljvljene i za 22 dana izbacila sve nezdrave namirnice iz svoje ishrane.

Popularna diva kako bi povratila svoje telo u top formu čvrsto i rigorozno držala se ovog režima a kako je tada pisao CNN njen suprug Džej Zi bio joj je velika podrška. Zajedno sa njom pridržavao se jelovnika a kako bi Bijonse postigla što bolje rezultate zajedno sa njom odrekao se hleba, ugljenih hidrata, šećera, mleka, mesa, ribe i alkohola.

– Znamo koliko su biljke moćne. Ishrana bazirana na biljkama zasniva se na eliminaciji hrane koja je prerađena, a koja nam ne donosi ništa dobro. Ako jedete biljnu hranu definitivno ćete imati više energije – rekao je Boges.

Bijonse i Džej Zi daju DOŽIVOTNE KARTE za njihove koncerte, a ovo je uslov