Celebrity News

Alka Vuica otkrila da li je istina da se uskoro udaje (foto/video)

Autor: | 16/08/2017

Alka Vuica otkrila da li je istina da se uskoro udaje (foto/video)

Hrvatska pevačica Alka Vuica ovih dana snimala je vruće letnje fotografije pokraj bazena u jednoj od najskupljih vila na Jadranu. Pevačica se nije odmarala, već je snimila spot za novu pesmu "Istanbul".

Kako je tekst ljubavni, Alka je u intervjuu za "In magazin" otkrila kako u današnje vreme održati strast u vezi, kao i da li je zbog ljubavi pila sedative.

- Mislim da se oko veze treba uvek truditi i da se čovek nikada ne sme previše opustiti i ljubav ne sme postati rutina. Uvek su potrebna neka iznenađenja. Koliko god žene misle da samo njima treba, treba i muškarcima pažnje. Nikada na odmet i nikada dovoljno - rekla je pevačica i dodala:

- Nisam zbog ljubavi pila sedative, ali sam jako puno pušila i znala popiti previše vina zbog bolne ljubavi pišući tužne pesme. Postoje strastvene ljubavi, manje strastvene, ali ne može se veza bazirati samo na strasti. Takve su veze kratkotrajne, one znaju biti i divlje i lude, ali ne može to potrajati predugo. To je čak i prebolno. Bolje je kad se pretvori u ljubav i u neku mirnoću.

Објава коју дели Alka Vuica (@alka.vuica) дана 26. Јул 2016. у 8:25 PDT

A na pitanje da li se udaje, Alka priznaje:

- Bila je neka ideja o svadbi, ali mislim da smo odustali od svadbe. On se nije dao ni ja se nisam dala, mislim da je to i neki strah. Bojimo se da nešto ne pokvarimo. Neki je dogovor da ćemo se venčati kad odemo opet na Kubu, ali vidim da moj dragi izbegava taj odlazak na Kubu.

Mada su svadbena zvona zasad utihnula, kada bi trebalo da bira između karijere ili bogate udaje, izbor ne bi bio težak.

- Ja mislim da je uvek bolje bogato se udati jer na karijeru onda možeš lakše računati - iskrena je Alka.

Објава коју дели Alka Vuica (@alka.vuica) дана 25. Авг 2016. у 2:19 PDT