Celebrity News

Arijana Grande na Gremiju ponela istu haljinu kao Jelena Karleuša (foto)

Arijana Grande na Gremiju ponela istu haljinu kao Jelena Karleuša (foto)

Arijana Grande nije ni pomišljala da će zbog svog modnog odabira na Gremiju postati tema broj jedan srpskih medija a odličan šlagvort na ovu temu dala je Jelena Karleuša 

Jelena Karleuša u novembru 2019. za naš magazin "Story" otvoreno je govorila kako je uspela da se izbori sa svime što joj se u proteklom periodu desilo i tom prilikom uradila ekstravagantan fotoeditorijal. U iskrenom razgovoru za “Story” objavljen je set profesionalnih fotografija koje spadaju u jedan od najglamuroznijih editorijala u njenoj karijeri. Tokom poziranja na Terazijama, u centru Beograda, dok su je okupljeni prolaznici posmatrali otvorenih usta, pokazala je da je kreativnost i profesionalizam uprkos svemu nisu napustili.

Budući da se pre dva dana održavala glamurozna dodela Gremi nagrada, Jelena Karleuša nije ni slutila da će mladoj, američkoj zvezdi poslužiti kao modna inspiracija. Iako naša popularna diva ipak voli da prednjači u svemu, ovaj potez mlade Arijane Grande, nije joj se dopao.

Arijana Grande koja već nekoliko godina vlada američkom muzičkom scenom, na Gremiju pojavila se u gotovo istoj kreaciji kakvu je Jelena ponela za potrebe snimanja Story editorijala.

Arijana Grande priznala da pati od posttraumatskog stresa

Dok je Jelena bila do sad jedina koja je ponela jednu ovakvu kreaciju ogrmnih karnera i raskošnog materijala na našim prostorima, razlika između ove dve haljina bila je samo u boji i dizajneru.

Američka pevačica kod Gremi wall-a na dodeli nagrada ponosno je pozirala fotoreporterima ne sluteći da će njenu raskošnu sivu haljinu prva primetiti Jelena.

Arijana Grande: Mlada pevačica fotografijom potvrdila nove zahvate na sebi

Naša diva nije mogla da ostane nema na ovaj očigledan plagijat, te je uz objavu Arijaninih fotografija postavila i komentar i direktno joj se obratila...

- Hej, zdravo! U redu je imati istu haljinu, ali ako je haljina rađena po meri i idejno prilagođena. Razumem da je Arijanina haljina delo Đ. Valija, što je još zanimljivije. Ali smatram da nije u redu, ali ne zbog mene, već zbog Amine Hasanbegović, koja je ipak napravila originalnu kreaciju - napisala je Jelena Karleuša.

Karleuša ili Kardašijan: Jelena i Kim ponovo u istom izdanju (foto)

Kažite nam da li vi mislite da je ova kreacija plagijat, a ispod u drugoj anketi recite nam mišljenje kojoj boje pristaje ovakva haljina...

Da li mislite da je Arijanina krecija plagijat?
  • Da, očigledno je!
  • Ne. Nemaju ništa slično osim raskošnosti
301  · 301 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje

Kojoj dami bolje stoji ova haljina - Jeleni Karleuši ili Arijani Grande?
  • Zna se, Jeleni Karleuši. Original je original!
  • Jeleni, ali ne vidim ništa u tome da mladi slede stil i ukus drugih zvezda. U ovom slučaju, Jelena bi trebalo da bude ponosna!
107  · 107 
GlasajResultsVrati se na glasanje

Jelena Karleuša - jedina dama iz Srbije zbog koje Holivud ne spava

Mnoge svetkse face, kako je Jelena više puta naglasila bave se njenim likom i delom,  a na listu svetskih faca koje se bave likom i delom naše dive sada je dodata i Arijana Grande. Pre nje, prva na ovoj listi bila je Kim Kardašijan koja je pre nekoliko godina uputila posebno pismo našoj divi na svom lifestyle blogu.

Veliko interesovanje za Jelenina modna izdanja imaju svi modni kritičlari i dizajneri širom sveta i gotovo se utrkuju ko će prvi dobiti priliku da sa njom sarađuje. Planetarno popularna starleta u svom zvaničnom pismu Karleuši rekla je da je naša diva zadobila njeno veliko poštovanje, a kako je glasilo celo pismo pročitajte u nastavku:

– Moja ‘Woman Crush Wednesday’ je srpska pop pevačica Jelena Karleuša. Za nju sam prvi put čula kad su ljudi počeli da upoređuju naš izgled – neki su čak govorili da sam ja kopirala nju! Stoga sam, naravno, morala malo “pronjuškati”. Ona je poprilično fascinantna žena! Neke od naših modnih kombinacija zaista su vrlo slične, volim njen odvažan modni stil! Obe smo totalno glamurozne devojke! Jelena deluje kao snažna žena koja voli da radi i to je ono što volim. Zadobila je moje poštovanje! Kim.

Karleuša ili Kardašijan: Jelena i Kim ponovo u istom izdanju (foto)

 

View this post on Instagram

 

Speechless. Much respect @kimkardashian

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Feb 17, 2016 at 1:14pm PST