Celebrity News

Džastin Biber podigao prašinu na internetu povodom smrti Kobija Brajanta (foto)

Džastin Biber podigao prašinu na internetu povodom smrti Kobija Brajanta (foto)

Džastin Biber koji se proteklih meseci povukao iz javnosti zbog bolesti, oglasio se na Instagramu povodom tragične smrti Kobija Brajanta 

Popularni pevač koji je pre nekoliko nedelja priznao da ima hroničnu mononukleozu, nakon kratke medijske pauze, ponovo je aktivan na društvenim mrežama. Pogibija Kobija Brajanta koja se dogodila u nedelju 26. januara šokirala je sve ljude širom sveta. U helikopteru koji se obrušio iza imanja Kortni Kardašijan bilo je petoro ljudi, uključujiči nastradalog Kobija i njegovu trinaestogodišnju ćerku Đanu Mariju. Svet je nakon ovih vesti ostao užasnut. Mnoge poznate ličnosti dale su podršku Kobijevoj porodici, a čak i Gremi nagrade koje su se održale pre dva prošle su u znaku suza i emocija za nastradalim košarkašem.

S obzirom na to da je Kobi mnogo dao svetu i sportu tokom čitave karijete, superstar Džastin Biber oglasio se na Instagramu. Zajedno sa grupom ljudi Biber je apelovao da se dosadašnji logo NBA lige promeni zbog smrti Kobija.

- Promenite logo! - napisao je Džastin kratko objavivši sadašnju sliku dobro poznatog logotipa NBA kluba.

 

View this post on Instagram

 

#changethelogo

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Jan 27, 2020 at 3:05pm PST

Ovu inicijativu podržao je i reper Ašer Rejmond, koji se pridružio Biberu i svim ljudima koji su izrazili želju da na logotipu NBA više ne bude lik slavnog Džerija Vesta.

- Ne postoji bolje vreme, ili bolji ol-raund atleta i osoba za to - napisao je Ašer.

 

View this post on Instagram

 

Couldn’t be a better time or all around athlete and person for it. #changethelogo

A post shared by Usher (@usher) on Jan 27, 2020 at 4:50pm PST

Za Kobijem tuguje ceo svet, ali poruka Novaka Đokovića sve je rasplakala

Tragična nesreća u kojoj je Kobi Brajant izgubio život dogodila se u nedelju uveče u Kaliforniji u mestu Kalabasas. Vest sa nevericom da je stradao Kobi šokatno su primile sve svetke zvezde a dodela Gremi održala se u Stejpls centru, domu nastradalog košarkaša. U čast Kobija publici u dvorani obratila su se mnoga poznata imena, a neke pevačice poput Ališe Kiz, Demi Lovato i Lizo pozdravile su ga pesmom i suzama. 

Ni Srbija nije ostala ravnodušna na ovu vest. Naši sportist, pevači, glumci i mnogi drugi dostojanstveno su se oprostili od košakaške legende čije su sportske podvige pratili godinama unazad.

Najemotivniji pozdrav sa Instagrama bio je pozdrav našeg najuspešnijeg tenisera Novaka Đokovića. Budući da je kao i svi ostao u neverici zbog ovih vesti, od velikog prijatelja oprostio se sledećim rečima:

– Moje srce je iskreno u žalosti zbog vesti. Kobi je bio sjajan mentor i veliki prijatelj. Nema dovoljno reči kojim bih izrazio moje duboko saučešće Brajantovoj i svakoj drugoj porodici koja pati zbog ove tragedije. Neka ste blagosloveni i ti i Điana. Hvala ti što si bio tu za mene i što si inspirisao ceo svet. Hvala ti što si pokazao svima nama sportistima kako se takmičimo i poštujemo sport. Takođe, hvala ti za najbolje nasleđe koje si ostavio iza sebe za nas. Nikada neću zaboraviti tvoj osmeh i pozitivnu energiju koju si širio gde god si bio. Ti i tvoja ćerka ćete živeti zauvek u našim srcima. Počivaj u miru prijatelju dragi, zauvek ću te voleti.

27 dana pred smrt Kobi Brajant kovao je velike planove 

Nastradali košarkaš Lejkerska Kobi Brajant pored supruge Vanese, nastradale ćerke Đijane Marije, iza sebe ostavio je ćerku Nataliju, Bjanku i novorođenče Kapri.

Uzoran otac, suprug, sjajan igrač i dobitnik Oskara oduvek je bio ponosan na svoju malu Điđi koja je od malih nogu pokazivala naklonost prema košarci. Kobi je znao da će njegova “ mala crna Mamba” biti vatreni igrač na terenu, baš poput njega.

Povodom toga, 27 dana pred smrt, 30. decembra 2019. godine planirao je da naziv "Mambasita" kako je oslovljavao svoju ćerku Đijanu štampa na majicama, kapama, trenerkama, duksericama. Podneo je zahtev za zaštitu autorska prava i željno iščkivao da prva kolekcija ugleda svetlost dana.

- Ono što volim kod Điđi je njena znatiželja oko igre. Jako je znatiželjna, čak i u teškim situacijama kad lopta ide napred-nazad, ona ume da se izdoji iz utakmice, dođe do mene i pita me neko vrlo specifično pitanje. To je super - komentarisao je ponosni Kobi svojevremeno za LA Times.