Celebrity News

Ognjen Amidžić snimio pesmu sa Danijelom, manekenka nikad izazovnija u spotu! (video)

Ognjen Amidžić snimio pesmu sa Danijelom, manekenka nikad izazovnija u spotu! (video)

story

Voditelj Ognjen Amidžić objavio je na svom Jutjubu kanalu numeru koju je držao u tajnosti skoro tri meseca i otkrio da je upravo ovaj hit singl snimio sa suprugom, top modelom Danijelom Dimitrovskom.

Ekranizaciju numere par je uradio na Maldivima, gde su nedavno boravili na odmoru, a interesantno je da su ceo spot snimili sami, mobilnim telefonom. Iako Danijela nije imala u planu da se ikada lati mikrofona, život je demantovao.

S obzirom na to da je ovo već tradicija kad je on u pitanju, te da svaku novu , uspešnu sezonu najgledanije domaće emisije "Amidži šou" proslavlja i novim hitom, tako će biti i ovoga puta. No, ono što je mnoge koji prate njegov rad iznenadilo jeste činjenica da Amidžić u strogoj tajnosti čuva jednu informaciju. Tačnije, šarmantni voditelj ne želi da otkriva ko je pevač ili pevačica koji će gostovati na duetu pod nazivom " Dodaj gas".

Naime, kako saznajemo pravi razlog zbog kog je manekenka odlučila da snimi pesmu sa suprugom je njihova opklada.

Praznična bajka na belom pesku: Manekenka Danijela Dimitrovska objavila fotku sa sinom a evo zašto je ona toliko posebna (foto)

Njih dvoje su se dogovorili da se nađu na ručku u jednom beogradskom restoranu nakon što završe poslovne obaveze. Ognjen Amidžić je stigao na vreme i bilo je izvesno da Danijela kasni, ali ona to nije htela da prizna. Zbog toga je on predložio opkladu jer je bio ubeđen da njegova žena ne stiže, dok je ona pristala misleći da će ga preći. U slučaju pobede Danijela je mogla da bira poklon, ali u slučaju da izgubi pristala je da zapeva sa suprugom, a ostalo je već istorija…

Tekst i muziku budućeg hita "Dodaj gas" potpisuje upravo Ognjen Amidžić, dok je aranžman radio Marko Kon i Lane.

Ognjen Amidžić o braku sa Danijelom Dimitrovskom: Imao sam više sreće, nego pameti

 

Dimitrovska ne planira da se bavi pevanjem u budućnosti, već je ovo bila želja koju je ispunila svom suprugu, a sudeći po prvim reakcijama publike, numera “Dodaj gas” će biti pravi hit!

Pored nesvakidašnje muzike i teksta, svi su primetili Danijelin savršeni izgled koja u kupaćim kostimima izgleda poput prave bombe!

Poslušajte!