Celebrity News

U ulozi ugostitelja: Mateja Kežman sa devojkom otvorio kafić u Crnoj Gori

U ulozi ugostitelja: Mateja Kežman sa devojkom otvorio kafić u Crnoj Gori

Tokom proleća je proslavljeni srpski sportista Mateja Kežman mnogo vremena provodio na primorju, jer je želeo da sve bude onako kako je zamislio.

Fudbaler je sa devojkom Tarom Šumonjom uložio u lokal koji se nalazi u blizini nudističke plaže.

- Porodica Kežman obožava da leto provodi na Adi Bojani, zato se Mateja odlučio da pazari jedan od lokala. Tokom proleća ovde je provodio najveći deo vremena jer je renovirao objekat. Uložio je veliki novac u ceo projekat i želeo je da se maksimalno posveti tome. U početku je imao problema sa dobijanjem svih potrebnih dozvola, ali uspeo je sve da sredi - navodi izvor i objašnjava da on i Tara nisu želeli da uzimaju arhitektu, već su sve napravili po njihovom ukusu.

- Nekoliko meseci proveli su u sređivanju samog prilaza objektu sa strane puta, dok su poslednje dane pre početka leta koristili kako bi uredili objekat. Njihova glavna zamisao bila je da to ne bude previše urbano i da ne bude kao većina kafića koji se nalaze u njihovoj blizini. Bitno im je bilo da ne bude mračno i dovoljno prostrano, ali da nije previše skockano, već da sve bude u duhu ovog mesta, jer se kafić nalazi u blizini nudističke plaže.

A post shared by Nadlanu.com (@nadlanu) on Jun 1, 2017 at 7:17am PDT

- Odlično se snašao kao ugostitelj, bar sada na početku koliko imamo prilike svi da vidimo. Stalno je puno gostiju, a mnogi dolaze da bi videli Kežmana i fotografisali se s njim - priča za "Blic" jedan od komšija srpskog fudbalera.

Komšija ističe da Kežman sarađuje sa društvom.

- U lokalu je zaposlio prijatelje koje je godinama upoznavao na Bojani, što je njih i te kako obradovalo. Bukvalno su napravili prijateljski biznis od kog svako od njih ima novčanu korist. Lako su se dogovorili o hrani i programa koji se svake večeri održava. Na meniju je isključivo riba, a uveče se u baru organizuju žurke. U potpunosti se pronašao u ovom poslu, a devojka Tara je tu da isprati svaki njegov korak. Njih dvoje su se maksimalno posvetili ovom biznisu - objasnio je komšija.