Celebrity News

Slavica Ćukteraš jednim priznanjem iznenadila javnost! (video)

Slavica Ćukteraš jednim priznanjem iznenadila javnost! (video)

story

Nakon što je pre nešto više od mesec dana objavila singl "Pun gas", pevačica Slavica Ćukteraš rešila je da svojoj publici daruje emotivnu baladu "Koban ili savršen" koja je juče ugledala svetlost dana

Slavica je rešila da "Koban ili savršen" objavi baš na njen 35. rođendan, a kako ova numera ima veliki emotivni značaj za nju, nije bilo teško doneti odluku da i spot bude nešto potpuno drugačije od onoga na šta je domaća publika navikla. Naime, Slavica Ćukteraš je ovaj spot snimila u vlog formi, a sav materijal je sama napravila.

Slavica Ćukteraš potvrdila razvod: Sve se završilo za minut i po!

Tako u ovom spotu imamo priliku da vidimo Slavicu dok putuje na nastup, druži se sa prijateljicom, izležava se u svom krevetu, mazi se sa svojim psom, vrši pripreme za rođendan svog deteta i još mnogo toga. Kadar koji je posebno privukao pažnju jeste onaj u kom u kolima pored Slavice vidimo i njenu koleginicu Milicu Todorović i glumca Petra Strugara, koji su nedavno obelodanili da su u vezi, a ovaj snimak nastao je kada za njihovu romansu niko nije znao.

Zaljubljena Milica Todorović: U moj život ušao je Petar i sve se promenilo!

- Iskrena da budem, umorili su me spotovi gde moraš da se montiraš, da svaki kadar ponavljaš po 100 puta da bi bio zadovoljan, da to traje satima. Želela sam da moja publika vidi mene u nekom drugom svetlu, pogotovo što znam da su me se uželeli i neizmerno sam srećna i zahvalna im na tome. Nadam se da će se ova balada svima dopasti i da ćete uživati - poručila je Slavica.

Slavica Ćukteraš NIKADA ISKRENIJA o svojim PROBLEMIMA: Mislila sam da ću umreti