Celebrity News

Beauty rutina Kristine Radenković: Kosu perem najobičnijim šamponom od koprive

Beauty rutina Kristine Radenković: Kosu perem najobičnijim šamponom od koprive

Beauty rutina Kristine Radenković sastoji se od jednostavnih, praktičnih stvari kojima je godinama verna i zbog kojih je prepoznatljiva po svom prirodnom negovanom izgledu

Kristina Radenković, poznata voditeljka Slagalice nedavno se porodila drugi put. Na svet posle ćerkice troipogodišnje ćerkice Tare rodila je sina Rogana a nakon porođaja, lepa voditeljka zadržala je svoju zavidnu liniju. Kako bi ostala u top formi na Instagramu često možemo da vidimo kako redovno vežba u teretani.

Glavni adut po kom je godinama prepoznatljiva je njena bujna kosa koja je ujedno i njen zašzitni znak. Kristina je i ovoga puta bila raspoložena da podeli sa našim čitateljkama kako izgleda njena svakodnevna beauty rutina, ali i da otkrije po koji malu žensku tajnu svoje negovane prirodne lepote.

Smatrate li da se žena sa stilom rađa ili stiče vremenom?

- Svakako se stiče vremenom. Niko se naučen ne rodi, bitnu ulogu odigraju i roditelji, socijalno okruženje, kako rastemo i učimo tako gradimo svoj stil ili ne gradimo, nije svakome bitno da bude in, nekome je bitno i da mu je samo udobno.

Voditeljka Kristina Radenković surovo na komentare o imenu sina: Da me zanima šta kaže selo, kupila bih traktor

Koji su vaš omiljeni jutarnji beauty rituali?

- Nemam neke posebne jutarnje rituale, a još manje ''beauty'', to su kafa i cedjena narandza ujutru, umivanje i hidrantna krema. Uveče imam ritual, pre spavanja se umijem pilingom, očistim lice aloja sprejom, i stavim hranljivo ulje sa vitaminom d, antirid oko očiju... Veče mi je važnije.

Šta uvek nosite u kozmetičkoj torbici?

- Imam dve! U jednoj neizbežne ženske stvari za svaki slučaj i gomilu običnih šnalica za frizure jer mi je duga kosa, u drugoj jedno dve kile raznorazne šminke koju na kraju i ne upotrebim.

Što za vas predstavlja parfem? Smatrate li ga svojim zaštitnim znakom i izdvojte jedan koji koristite svakodnevno…

- Menjam parfeme, znam koji mi dobro stoje na koži i onda te češće koristim. Nikad ne promenim parfem dok ne operem kosu. Ne volim da ih mešam na vratu. Svaki parfem na drugoj osobi ima drugačiju mirisnu notu. I to je čar svakog parfema. Prosto je uvek jedinstven.

Kristina Radenković pokazala renoviran stan od čijeg luksuza zastaje dah! (foto)

Beauty rutina Krisitne Radenković jednostavnija je nego što ste mislili

Beauty rutine Kristine Radenković po mnogo čemu razlikuje se od većine dama koje troše mnogo novca na skupe proizvode. U njenom slučaju, verna je istim proizvodima godinama a ono što nas je zadivilo u toku ovog intervjua je što Kristina zaista nije rob "izvikanim" brendovima.

Postoji li neki proizvod dekorativne kozmetike kom ste verni godinama?

- U mom slučaju to je L'oreal super liner perfect slim, ajlajner, njega ne menjam, dve Huda Beauty palete senki a sve ostalo menjam po potrebi.

S obzirom da imate veoma negovanu kosu te je ona već dugo vaš zaštitni znak. Možete li nam otkriti kako je održavate?

- Sem što sam verna jednom frizeru, kad je boja u pitanju već 17 godina, moj odgovor će vas iznenaditi. Šišam se dva puta godišnje, jer ne mislim da češće šišanje podstiče rast, naprotiv. Kosu perem isključivo šamponom od koprive, najobičnijim, jer su svi ostali šamponi puni silikona, i koristim tigi sunflower balzam/pakovanje koje držim na kosi ne duže od 13 sekundi kako mi ne bi izmastio kosu. Spavam sa repom vezanim na vrhu temena, tako me naučio moj frizer, kako se ne bi noću lomila. I da, volim je. Sve što volite raste. 

Prva fotografija naslednika: Kristina Radenković ovako uživa sa sinom Roganom

Postoji li modni stil koji stoji baš svakoj ženi ili je to individualno?

- Naravno da je indivudalno, mršavima ne stoji široko, punačkima ne stoji tesno.

Smatrate li da sa mudrošću dolazi i privlačnost?

- Ne. Svaka faza mudrosti i života nosi svoje čari i privlači odredjen tip ljudi.

Šta biste posavetovali svim devojkama i ženama, majkama kada su u pitanju stil, moda i odevanje?

- Nisam neki modni znalac da bih sad delila savete, ali ja sam uvek za pristojno i udobno, i da svako nosi ono u čemu se najbolje oseća. Ako je to trenerka, samo napred.

Šta značajno planirate ovog proleća?

- Značajno što planiram ovog proleća je da Rogan sedne, a ja da počinem da radim čemu se neizmerno radujem.