Celebrity News

Oglasila se udovica Kobea Brajanta: Želela bih da mogu da ih zagrlim i poljubim

Autor: | 30/01/2020

Oglasila se udovica Kobea Brajanta: Želela bih da mogu da ih zagrlim i poljubim

Udovica Kobea Brajnata je sve do sada bila nema nakon tragedije u  kojoj je u jednom danu ostala bez supruga i ćerke

Iako je sve do juče njen profil na Instagramu bio zaključan za javnost, Vanesa Brajant, supruga košarkaške legende koji je s njihovom 13-godišnjom ćerkom Đianom poginuo ove nedelje u stravičnoj helikopterskoj nesreći, odlučila je da ga otvori i upravo putem njega zahvali svima na rečima podrške u njihovom neizmernom bolu.

Udovica Kobea Brajanta, koja je u stravičnoj helikopterskoj nesreći osim supruga izgubila ćerku Đianu, odlučila je da po prvi put javno istupi na svom profilu na Instagramu, a koji je sve do sinoć bio zaključan. Vanesa Brajant objavila je fotografiju na kojoj se nalazi cela njihova porodica u danima sreće, kada nisu mogli ni da sanjaju da će uskoro svi njihovi snovi biti naprasno prekinuti.

Uz fotografiju, na kojoj su svi nasmejani, Vanesa je u podužoj objavi na Instagramu javno zahvalila svima na rečima podrške, ali i napomenula da nisu život izgubili samo njen suprug i ćerka, već i drugih sedmoro putnika koji su se s njima našli na kobnom letu.

Udovica Kobea Brajanta nije zaboravila na porodice onih koji su u ovoj nesreći, kao i ona, ostali bez svojih voljenih

- Ja i moje devojke želimo da se zahvalimo milonima ljudi koji su bili uz nas u ovim strašnim danima. Svima vam hvala na molitvama. Definitivno su nam trebale. Potpuno smo slomljeni iznenadnim gubitkom mog voljenog supruga , Kobea - neverovatnog oca naše dece;  I moje predivne, preslatke Điane - drage, pažljive i predivne ćerke, sestre Natalije, Bjanke i Kapri.

- Takođe smo slomljeni i zbog svih ostalih porodica koje su u ovoj strašnoj nesreći ostali bez svojih voljenih, delimo njihovu tugu i bol. Ne postoje prave reči kojima bih mogla da opišem naš bol u ovom trenutku.

- Neku utehu mi pruža to što znam da su i Kobe i Điđi znali koliko su voljeni. Neverovatno smo blagosloveni što smo ih imali u svojim životima. Želela bih da su ostali sa nama zauvek. Oni su bili naš predivni blagoslov koji nam je oduzet pre vremena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) дана 29. Јан 2020. у 4:59 PST

Udovica Kobea Brajanta ne može da zamisli život bez supruga i ćerke

- Nisam sigurna kako će teći naš život nakon svega, jer je nemoguće zamisliti ga bez njih. Ali, budimo se svako jutro, trudeći se da nastavimo baš zbog Kobea i naše devojčice Điđi, koji nam osvetljavaju put svojim dušama.

https://www.instagram.com/p/BwQe6tGjaNA/

- Naša ljubav prema njima je večna - jednostavno nemerljiva. Želela bih da mogu da ih zagrlim, poljubim i blagoslovim. Da ih zadržim uz nas zauvek.

- Hvala vam svima što ste s nama delili svoje radosti, tuge i bili nam podrška. Molimo vas sve da poštujete našu privatnost koja će nam biti potrebna u suočavanju sa ovom strašnom realnošću.

- U čast našem Mamba family timu, Mamba Sports Foundation je organizovao MambaOnThree fond u kojem će se skupljati pomoć za porodice koje su u ovoj tragediji izgubile voljene. Za donacije posetite MambaOnThree.org.

https://www.instagram.com/p/BwcR5WfB0b5/

Udovica Kobea Brajanta želi da se snovi njenog supruga i ćerke ostvare

- Za buduću Kobe i Điana fondaciju posvećenu mladima u sporu, posetite MambaSportsFoundation.org. Hvala vam svima što ste nam pomogli vašim molitvama i što volite Kobea, Điđi, Nataliju, Bjanku, Kapri i mene - napisala je Vanesa.

Uz to, Vanesa Brajant je promenila svoju profilnu fotografiju, na koju je stavila onu na kojoj se vidi neverovatna ljubav i povezanost Điđi i Kobea Brajanta.

https://www.instagram.com/p/B6rqS9Vjk8-/