Celebrity News

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković ekskluzivno za "Story": Prebrodili smo iskušenja

Autor: | 31/01/2020

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković ekskluzivno za "Story": Prebrodili smo iskušenja

Poznati dvojac prvi put zajedno za "Story" otkriva kako su proslavili osmu godišnjicu braka, kako svakodnevno i bez povoda jedno drugo iznenađuju, da li još uvek posećuju terapeuta i da li su složni oko načina vaspitavanja ćerki

Mada publika godinama priželjkuje saradnju između frontmena bendova "Ministarke" i "Tropiko", Jovane Pajić (31) i Aleksandra Cvetkovića (36), bračni par je tu želju tek nedavno uslišio. Duetsku numeru "Ne idi" snimili su još dok je pevačica bila na profesionalnoj pauzi, međutim vole da se našale i kažu da su odluku da je predstave publici doneli tek kad su njihove dve mezimice Đina (4) i Helena (8) to odobrile. Za nju su uradili i spot koji je pregledalo više od milion ljudi. U prvom zajedničkom intervjuu za "Story" skladni supružnici otkrivaju kako je tekao proces rada na novom projektu, da li su već zakazali zajedničke nastupe, a zatim prave kratak osvrt na brak i roditeljstvo.

Koju poruku ste želeli duetom da prenesete?

Sale: Da ljubav sve pobeđuje. Svi se svađamo, često ne razumemo, bivamo nervozni i umorni. Ljubav je ta koja uvek te mračne momente oboji. Dokle god ona postoji ništa nam ne može stati na put. Nadam se da smo tu emociju približili publici.

Jovana: Melodiju za pesmu uradio je Saša, Dragan Brajović tekst, dok su nam "Tropical-life is fun" pomogli da uradimo spot. Kreativni su, posvećeni i otvoreni za saradnju. Trpeli su nas i ispunili svaki naš zahtev.

Jeste li ponosni na milionske preglede na “jutjubu” ili smatrate da se pravi uspeh može videti tek na nastupima?

Sale: Često se šalimo vezano za preglede i trending. Činjenica je da ljudi to prate i da je to iz nekog razloga bitno. Da budemo iskreni, danas se sve "bustuje" i nije baš onako kako izgleda. Nama je važno da uđe u srca, klubove, domove i automobile.

Možemo li da očekujemo vaše zajedničke nastupe u narednom periodu?

Jovana: Nije nam to u planu, ali ako se ukaže prilika, rado ćemo se prisetiti dana kada smo radili zajedno. "Ministarke" do leta planiraju mini-album od četiri-pet pesama, a "Tropico" iznenađenja o kojima još ne smemo da govorimo.

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković - Porasli smo zajedno 

Ako se ne varamo, na jednom od zajedničkih nastupa ste se i upoznali. Kada se osvrnete na to doba, koliko ste se oboje promenili u profesionalnom smislu, a u kojoj meri vas je brak promenio?

Sale: Porasli smo zajedno, sazreli, prebrodili razna životna iskušenja. I dan-danas se upoznajemo, podržavamo i pridržavamo kada ustreba.

Jovana: Naspram Saše ja sam spora kornjača. U bliskim krugovima njegov nadimak je Brzi. To vam sve govori. Nema mira i ne drži ga mesto. Uz mene je naučio da malo uspori, razmisli i sačeka, jer ništa neće pobeći. S druge strane, ja sam delimično usvojila njegovu osobinu akcijanja, tako da smo se našli na pola puta.

Šta jedno drugome najčešće zamerate?

Jovana: Dokle god nema sujete i ponosa uspevamo da se čujemo na pravi način. To je prednost koju imamo kao raspevani bračni par. Iskreni smo i realni jedno prema drugom, stoga su zamerke uglavnom konstruktivne prirode.

Aleksandre, posle kog sastanka ste znali da je Jovana ljubav vašeg života?

Sale: Tu nema pameti, ili te pukne ili ne. Mi smo "kliknuli" i uspešno "klikćemo" devet godina.

U jednom intervjuu vaša supruga ispričala je da ste se s njenim roditeljima upoznali tako što ste nenajavljeni došli na vrata sa flašom rakije u rukama. Šta vam se tada motalo po glavi?

Jovana: To ću ja da vam objasnim. Saša se s mojim roditeljima sve lepo dogovorio dok sam ja bila na prinudnom radu u jednom rijalitiju. Po izlasku sam doživela šok, jer se oni u mojoj glavi nisu ni poznavali, a zatičem odnos blizak kao da im je on sin, a ne ja ćerka. Dakle, obećali su me i sklopili dogovor (smeh), A evo, sada ulazimo u devetu godinu braka.

Aleksandar Cvetković: Moj brak nikad ne upada u kolotečinu

Iznenađenje za godišnjicu braka

Za prošlu godišnjicu kazali ste nam da vam je Saša priredio iznenađenje vikend za dvoje, na koji način ste je sada obeležili?

Jovana: Otputovali smo u Dubai. Uspeli smo da nestanemo na par dana, naravno uz pomoć baka servisa (smeh).

Aleksandre, da li su romantična iznenađenja sastavni deo vašeg braka i bez povoda?

Sale: Da, na naš način.

Jovana: To na naš način znači sledeće: “E, spremio sam ti iznenađenje oduševićeš se! Hoćeš da ti kažem koje”, i kaže (smeh).

Jeste li tokom godina provedenih na estradi osetili spletkarenja? Kako se ophodite prema onima koji pokušavaju da naprave raskol među vama?

Jovana: Tokom duge pauze to je jedino što mi nije nedostajalo. Ne podnosim lažno estradno drugovanje, kisele osmehe i pretvaranja svake vrste. Bilo je nekih sumanutih naslova, ali ne pecam se na provokacije. Verovatno sam glupa što i tu vrstu reklame ne okrećem u svoju korist, ali ne želim da me pamte po tome. Dokle god imamo parče intime, imamo nas.

Jovana, među prvima ste govorili o odlasku kod psihoterapeuta kao o mentalnoj higijeni? Koliko to često činite?

Jovana: Kad god osetim potrebu. Mentalni rast i razvoj je neophodan kako bismo uopšte mogli da razumemo da je razgovor s terapeutom ili sveštenikom sasvim u redu. Da zbog toga nismo ludi i da to nije sramota, već da je neophodno.

Aleksandre, kako ste reagovali kada vam je Jovana spomenula terapiju?

Sale: Nije ona predložila, krenuo sam prvo ja. Probajte, u paru je zanimljivije a i mnogo je lakše kada postoje međusobna podrška, razumevanje i sloga.

Jovana Pajić - Ne postoji idealan recept za roditeljstvo

Da li ste složni i oko vaspitanja ćerki?

Sale: Uglavnom jesmo mada su nam pristupi drugačiji. Menjamo uloge dobrog i lošeg policajca i dobro nam ide. Dosadašnji rezultati pokazuju da smo na pravom putu.

U kojoj meri, upravo zbog njih, vodite računa kako živite?

Jovana: Deca uče tako što nas oponašaju, stoga je neophodno uvek imati svest o tome. U današnje vreme, kad je opstanak porodice poduhvat ravan odlasku na Mesec peške, trudimo se da obema usadimo ljubav, samopouzdanje, empatiju i životnu radost.

Koje vaše greške ne biste voleli da ponove?

Jovana: Bez obzira na to što u njima prepoznajemo svoje osobine, pa se zboga toga šokiramo, trudimo se da se suzdržimo od komentara. Naše su, ali su na prvom mestu svoje, stoga ih puštamo da idu u tom pravcu. Ne postoji idealan recept za roditeljstvo. Povežite se, upoznajte decu, oslonite se na osećaj i uživajte u njima i s njima.