Celebrity News

Nataša Bekvalac posle brojnih krahova iskreno o ljubavi: Nema ko da mi pije krv na slamčicu!

Nataša Bekvalac posle brojnih krahova iskreno o ljubavi: Nema ko da mi pije krv na slamčicu!

Nataša Bekvalac koja se ovih dana priprema za spektakularan koncert u Areni za Dan zaljubljenih, iskreno je po ko zna koji put progovila na temu ljubavi.

Nataša Bekvalac koja spava jednim zatvorenim okom zbog gomile obaveza oko koncerta, na pitanja o ljubavi i muškarcima uvek odgovara sa dozom humora. Iako su joj sada interesovanja preusmerena na majčinstvo i odrastanje ćerki Hane i Katje, Natašu ovakva pitanja ipak nikako ne zaobilaze.

Budući da se nedavno i zvanično razvela od Luke Lazukića od kog je pretrpela fizičko nasilje, Nataša je nekoliko puta za domaće medije istakla da je konačno srećna. Na pitanje da li će se udavati četvrti put, uvek nevino slegne ramenima.

Ovoga puta, Nataša Bekvalac svoj trenutni ljubavni status prokomentarisala je rečima:

- Meni prija kada nemam dečka ili muža, ali ja nisam usamljena, nema tu samoće kod mene, samo nema ko krv da mi pije na slamčicu (smeh) - zaključila je pevačica.

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!

Nataša Bekvalac više ne veruje u brak!

Novosadska Barbika Nataša Bekvalac u jednom intervjuu za naš magazin "Story" iskreno je rekla da li priželjkuje ili se pak pribojava novih ljubavi. Da li će se pojaviti neko za kim će ponovo "izgubiti glavu" nije sigurna a da se više ničeg ne boji, istakla je i sama u svom izlaganju.

– Više se ničega ne bojim i ne pribojavam - rekla je Nataša. Pre dve godine njeni stavovi o ljubavi bili su isti. Sem jednog - da u brak više ne veruje!

- Nije, to je ono što zaista osećam i najpribližnija definicija mojih pogleda. Brak kao instituciju, zaista, smatram besmislenim i prevaziđenim. Radujem se što nove generacije vrlo slično razmišljaju, što nisu opterećeni i što se mnogo lakše nego mi, a pogotovo oni stariji od nas, oslobađaju onoga što nam društvo nameće. Ono nas stavlja u kalupe i samim tim nas ograničava u svakom smislu.

Budući da su prošle dve godine od ove izjave, Natašina uverenja ostala su ista, ali iz neke druge perspektive. Dobila je ćerku Katju, ponovo se razvela i sada teži samo pravim vrednostima - zavidnoj i blistavoj karijeri, top izgledu i besprekornom vaspitanju ćerki.

Nataša Bekvalac imala je jasan odgovor na pitanje zašto se udavala drugi i treći put!

Nataša Bekvalac spremna je za spektakl života 

Ostalo je maje od 15 dana za najveći spektakl na Balkanu. Nataša Bekvalac kako smo već i pomenuli u pripremama je za svoj prvi solistički koncert u Areni koji će se održati 14. februara na Dan zaljubljenih. U velikoj frci da sve ispadne što bolje moguće, Nataša redovno trenira, vežba kondiciju a na probama sa svojim timom svakodnevno je aktivna. Na njenom Instagram nalogu pevačica je u proteklom periodu obaveštavala svoje fanove kako izgledaju ove pripreme gde je i otkrila da će u toku izvođenja pesama leteti u vazduhu. Da bi sve bilo još dinamičnije i lepše, Nataša Bekvalac istakla je da je njena starija ćerka Hana pokazala interesovanje za sve čime se ona bavi te ju je u prethodom periodu vodila da vidi kako teku pripreme za koncert gde će sa beogradskom publikom proslaviti 20 godina svoje muzičke karijere.

- Hana je jako uzbuđena, baš sam je puno vodila da vidi kako teče pravljenje koncerta, to je zanima, a htela sam da joj pokažem da to nije baš bajno. Sa 13 godina retko koje dete zna šta će biti njegov poziv, ali generalno je kreativac i naklonjena je svim stvarima kojima sam i ja bila u njenim godinama.

Na pitanje da li je Hana pokazala interesovanja za posao koji se bavi njena majka, lepa novosadska Barbika u odgovoru otkrila je zanimljivu informaciju u vezi sa koncertom. Na najvažniji dan u njenoj karijeri, Nataša izvešće jedan mali "artwork" zajedno sa svojom trinaestogodišnjom mezimicom.

Umetnički je tip. Neće izaći na binu, ali biće jedan "artwork" u kom učestvuju žene i devojke koje su meni jako važne, ali ne patetično. Jeste malo feministički, ali će biti emotivno - rekla je Nataša u "Premijeri".

Nataša Bekvalac, posle nekoliko godina ćutanja: Danilo je savršen otac!