Celebrity News

Irina Šajk šokirala javnost: Osećala sam da sam dečak u telu devojčice!

Irina Šajk šokirala javnost: Osećala sam da sam dečak u telu devojčice!

Irina Šajk, najlepša ruska manekenka današnjice šokirala je javnost svojom iskrenom ispovešću za magazin "Vogue". 

Naime, priznata ruska manekenka Irina Šajk u svom izlaganju prisetila se svog odrastanja i za "Vogue" potpuno iskreno progovorila o unutrašnjim borbama koje je vodila kao tinejdžerka. Borba sa identitetom i seksualnošću dugo je trajala te je odlučila da ovoga puta transparetno govori o tome...

Irina Šajk sada je milionerka, a nekada je živela na pirinču i sa 40 evra nedeljno

- Pratio me je gorak osećaj da sam rođena u pogrešnom telu. Osećala sam da je trebalo da se rodim kao muškarac. Ne znam zašto. Mada, sada iz ove perspektive vidim da je to možda proizašlo iz očeve želje koji je silno želeo da ima sina - rekla je iskreno Irina Šajk za magazin Vogue.

U razgovoru koji je tekao spontano, Irina Šajk je objasnila da je ovaj osećaj ipak proizašao iz čudnog spleta okolnosti. Naime, njen otac rano je preminuo a pored majke, ona je bila ta koja je preuzela na sebe mušku ulogu u njihovoj porodici.

Irina Šajk samo u donjem vešu, žene i muškarci bez daha (foto)

 

View this post on Instagram

 

My second cover for the March issue of @britishvogue By @Edward_Enninful @MertAlas and @MacPiggott???

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jan 30, 2020 at 4:03am PST

- Kada je moj otac preminuo, ostale smo majka, sestra i ja same. Tada sam prihvatila mušku figuru u kući budući da sam se već i sama osećala tako. Rekla sam sama sebi da se od sada ja moram brinuti za porodicu. Isto tako odlučila sam da se nikada neću udavati - zaključila je Irina Šajk. 

Danas, jedna od najlepših manekenki i poznatih majki, ipak govori kako je divno biti žena. Srećna je i zadovoljna čak i nakon razvoda a svoju ženstvenost pokazala je milionima širom sveta.

- Naravno, kasnije kako je život tekao, te osećaje sam prevazišla i shvatila sam da volim da bude žena. Međutim i danas se sećam tog osećaja koji me je progonio.

Irina Šajk - razvod prolepšao rusku lepoticu!

Od kada su u junu stavili tačku na četvorogodišnju vezu glumac Bredli Kuper i manekenka Irina Šajk nekoliko puta viđeni su zajedno u javnosti. Nakon ovih fotografija, počele su da kruže tračevi da su svojoj ljubavi dali novu šansu, međutim njihovom susretu kumovala je njihova dvogodišnja ćerka Lea.

Iako su se nakon razvoda videli nekoliko puta do pomirenja ipak nije došlo. Sve je ostalo na zvaničnom odnosu bivših supružnika.

Pet meseci nakon kraha njihovog braka, Irina Šajk na Instagramu objavila je vreli selfi iz sobe u minijaturnom bikiniju. Ovaj njen potez svi su protumačili kao provokaciju ne bi li se Bredli oglasio i možda stavio koji emotikon na njenu objavu. Međutim, holivudski frajer na ovo nije odreagovao, ali u zamenu za njegovu reakciju lepa Irina Šajk svakako je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda.

Irina Šajk i Bredli Kuper u svađi: Prvo im je bila kriva Lejdi Gaga, a sad je ona glavni razlog

https://www.instagram.com/p/B4ga6KWHrrK/?utm_source=ig_embed