Celebrity News

Radost u porodici Karić: Dana rodila sina

Radost u porodici Karić: Dana rodila sina

Porodila se Danica Karić, najmlađa ćerka Bogoljuba i Milanke Karić, a sin je dobio ime po dedi

Danica se porodila u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a dečak, čije puno ime glasi Bogoljub Džunior Karić Stojilković, ima 3580 grama i dugačak je 55 cm.

Čestitke porodici pristižu sa svih strana, a veselje je u Dubaiju trajalo do ranog jutra.  Roditelji Daninog supruga NikoleMomir i Sunčica Stojilković iz Vranja, kao i Danini Milanka i Bogoljub su presrećni. Čuveni srpski biznismen ne krije veliku radost što je dobio još jednog naslednika i što je 203. Karić nazvan po njemu.

- Hvala našem zetu Nikoli i njegovim roditeljima, koji su ga tako lepo vaspitali, što je prihvatio želju svoje žene Dane, naše ćerke, da sinu da ime Bogoljub. Nikola i Dana su na ovaj način ukazali najveće poštovanje koje su mogli meni za života. To samo potvrđuje veliku ljubav naše dece, zetova, snaja i svih u porodici Karić, kao i to da pravilno shvataju sve u životu - ponosno je istakao Bogoljub Karić.

Srećni roditelji Danica i Nikola su se oglasili na društvenim mrežama uz poruku:

- Dobro nam došao, sine!

Ekskluzivno za “Story” – Danica Karić: Pevala sam dok sam se porađala (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on Jul 19, 2017 at 1:26pm PDT


Podsetimo, njih dvoje su se venčali poslednjeg dana 2016. godine, a u julu 2017. im se rodio sin Petar.  U intervjuu koji je dala za magazin "Story" Dana je govorila zašto je odlučila da na svet donese sina prirodnim putem, bez anastezije.

–  Porođaj je nešto najdivnije što sam ikada osetila. To opuštanje i relaksacija kada beba dolazi na svet, naprosto je predivno. Presrećna sam zbog svoje odluke, jer drugačije ne bih znala da to zaista može da bude uživanje tela i duše. Želela sam da moj sin dođe na svet na najradosniji način, slušajući pesmu i smeh svoje mame, a ne vrisak. Hvala Bogu, bilo je tako. Nekoliko nas bilo je u sobi i svi su komentarisali da nikada nisu prisustvovali takvom porođaju, gde majka peva svom detetu dok izlazi. Čak mi je i babica rekla da u svojih 25 godina rada nikada nije videla da trudnica u trenutku svog najvećeg bola govori kako je ništa ne boli i kroz to prolazi nasmejana. Moram da kažem da mi je tokom trudnoće bilo veoma teško zato što ljudi nisu verovali da porođaj ne mora nužno da boli. Čula sam savete mnogih, ali ubrzo sam ih odbacila i prepustila se svojim pozitivnim mislima. Svi su govorili kako ću videti da boli, ali moram da ohrabrim sve one žene koje su na pragu da postanu majke i poručim im – stvarno ništa ne boli! –  nakon prvog porođaja

Filmski susret i ljubav zapisana u zvezdama

Dana Karić i njen suprug Nikola upoznali su se sasvim slučajno i na neočekivan način, sudeći po detaljima, ličilo je na filmsku priču. A evo kako je je to ona dočarala:

 – Mi smo se upoznali u mojoj kući. Meni tata kaže, Dano kako svi momke traže, ne mogu da ga nađu, ne može da ti padne s neba, da dolazi na vrata, a tebi je stvarno došao na vrata-rekla je Dana svojevremeno emisiji o koja se bavi organizovanjem venčanja. Ali to nije sve, želela je da približi situaciju.

Obeležen PRVI ROĐENDAN sina Danice Karić: Petar je moj MALI GENIJALAC!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on Jun 18, 2017 at 12:53pm PDT

 – Ja sam išla na svadbu svog druga i drugarice, to je njegova drugarica iz Vranja, a on zamalo da ne dođe, bio je na nekom slavlju noć pre i došao je kući mnogo kasno, Vranje ipak nije blizu, nije znao da li da kreće ili da ostane kod kuće. Svi su mu rekli nemoj da se mučiš, ostani, razumeće te prijatelji, međutim on kaže kao da sam neku inekciju dobio i kažem idem, idem. Ustao je, istuširao se, nije imao ni vremena da se obuče i poslednji je ušao u autobus za Beograd.

Danica Karić: Posle rođenja sina osetila sam da je majčinstvo moj životni poziv

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on Aug 29, 2017 at 11:54am PDT


 – Ja kako sam se pripremala za svadbu, videla sam njega i on je video mene. Kada je došao red na fotografisanje sa mladencima, sačekala sam da svi završe, jer ne volim da čekam, ako ne mora. Kada sam krenula i on je bio tu, lep, visok, crn i tačno se sećam šta sam rekla: I ti si poslednji došao da se slikaš sa mladencima, on kao da, da i ja kažemhajde onda pravi mi i društvo, nema smisla da ovako lepa devojka čeka sama.  – ispričala je Dana.