Celebrity News

Dragana Mirković ostala bez teksta kada joj je suprug Toni priredio ovo iznenađenje!

Dragana Mirković ostala bez teksta kada joj je suprug Toni priredio ovo iznenađenje!

Dragana Mirković provela je nekoliko nezaboravnih dana na Kopaoniku, gde joj je suprug priredio romantičan gest zbog kog je ostala bez teksta

Spektakularnim nastupom na Kopaoniku pevačica Dragana Mirković (51) još jednom je pokazala zašto spada u red naših najvećih muzičkih zvezda. Posle koncerta kojim je oduševila publiku, ona i njen suprug, biznismen Toni Bjelić, prepustili su se lepotama ovog planinskog centra. Uživali su u svežem vazduhu, dugim šetnjama i druženju s dragim ljudima s kojima, budući da žive u Beču, nemaju prilike često da se sretnu. Sin i ćerka, Marko (20) i Manuela (18), nisu bili s njima, stoga su skladni supružnici iskoristili priliku da se posvete jedno drugome.

Da li je istina da vas je Toni odveo u restoran na Pančićevom vrhu i tamo vam priredio iznenađenje?

- Istina je. Čitav objekat, koji inače pripada našem dugogodišnjem prijatelju, zakupio je samo za nas dvoje, te smo u miru, kraj kamina mogli da uživamo u ukusnim specijaltitetima. Interesantno je da nas je do njega dovezao tabač (smeh). Toni i ja obožavamo jedno drugo da iznenađujemo. Ne moraju to biti veliki gestovi, dovoljan je mali znak pažnje ili poruka.

Neverovatan je podatak da se za 20 godina braka nikada niste posvađali. Da li to znači da prećutite kada vam nešto nije po volji?

- Ne, jer nemam šta. Od prvog dana smo se razumeli bez mnogo priče. Slično razmišljamo, tako da do nesporazuma ili mimoilaženja gotovo nikada ne dolazi. S druge strane, nas dvoje dosta razgovaramo. Mislim da bi za većinu bio šok kada bi zavirili u naše telefone i videli sadržaj poruka koje razmenjujemo. Još uvek se dopisujemo kao zaljubljeni tinejdžeri (smeh). Vezuju nas neopisiva sreća, bezrezervna podrška i s godinama sve jača uzajamna ljubav.

Dragana Mirković: Sve bih učinila da sprečim decu da postanu deo estradnog neba

Šta vam se ipak čini da jedno drugome nikada ne biste oprostili?

- Sigurna sam da nijedno od nas ne bi uradilo nešto što bi zahtevalo oproštaj.

Dragana je u ovom intervjuu za naš magazin "Story" istakla da su na zimovanju bili samo njih dvoje, ali da su joj deca nedostajala...

- Deca mi nedostaju čak i kada su tu. Međutim, svesna sam da su odrasli, imaju svoja interesovanja i kako ćemo u godinama koje su pred nama još manje vremena provoditi zajedno. Najbitnije mi je, međutim, da su srećni gde god da su.

Imate li rituale koje ne propuštate kada ste zajedno?

- Pre svega, mi imamo fantastičnu komunikaciju i vrlo lako se dogovorimo kuda ćemo ići i šta ćemo raditi. Osluškujemo želje jedni drugih i trudimo se da im izađemo u susret tako da svako na kraju bude zadovoljan.

Nećete verovati gde su Dragana Mirković i Toni proslavili 19 godina braka (foto)

Dragana Mirković protekle praznike provela je isključivo sa porodicom 

Dragana Mirković protekle praznike provela je u porodičnoj atmosferi a budući da joj je Božić jedan od omiljenijih dana u godini, istakla je da su tada svi na okupu. Obaveze i druge situacije koje život nameštazbog kojih porodica ne može svakodnevno da bude na okupu, rešavaju se na vreme da bi za najradosniji dan okupila sve najbliže i uživala u radosti i veselju.

Dragana Mirković prvi put iskreno o plastičnim operacijama!

- Božić je moj omiljeni praznik, baš zato što smo tada svi zajedno. Imamo sreću da ga slavimo dva puta, tako da mu se uvek radujemo i trudimo se da sve bude besprekorno. Zadužena sam za ukrašavanje kuće i moram da priznam da koristim različite ukrase jer je i priroda praznika kod katolika i pravoslavaca nešto drugačija iako je sam povod isti. Za katolički Božić u našem domu sve sija, razmenjuju se pokloni, mnogo više je raskoši. Naš Božić je nešto skromniji, tada se razmenjuju čestitke, uživa u domaćoj hrani, a česnica je nezaobilazna stavka. Paru iz nje ove godine izvukao je Marko.

Poznato je da sin dobro skija, da li porodično volite taj sport?

- Svi u kući skijaju osim mene. Ja ih uglavnom samo bodrim pored staze. Žao mi je što se ranije nisam odvažila i naučila bar osnovno. Sada mi je, verujem, već kasno da se time bavim.