Celebrity News

Svadbeno veselje u junu? Bred Pit i Dženifer Aniston staju pred oltar

Svadbeno veselje u junu? Bred Pit i Dženifer Aniston staju pred oltar

Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju venčanje u junu, pišu inostrani mediji!

Poznati glumci i bivši supružnici Bred Pit i Dženifer Aniston su nakon susreta na dodeli Zlatnog globusa i SAG nagradama celom svetu dokazali da između njih i dalje postoje emocije. Godine razdvojenosti samo su na neko vreme zataškale njihovu ljubav, ali sudbinski susret probudio je davno uspavane emocije. 

Pre nekoliko nedelja nakon svih spekulacija o njihovom odnosu izvor blizak Bredu izneo je detalje njihove nedavno obnovljene veze. Glumčev priijatelj čiji identiten još uvek nije poznat javnosti rekao je kako Dženifer nikad nije prebolela holivudskog zavodnika.

– Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Džoli. Trebalo joj je mnogo vremena, ali sve mu je oprostila. To je glavni korak ako želite da krenete dalje. Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su svoju romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama. 

Svetski mediji bruje o tome da su Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko da usvoje dete

Neobična ljubavna priča dobila je novi epilog - Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju venčanje u junu

U jeku priča o probuđenoj strasti bivših supružnika pojavili su se i novi navodi. Bred Pit i Dženifer Aniston planiraju svadbu za mesec jun a kako navodi izvor blizak glumcica, pozivnice su već spremne i "čuče na mejlu".

Priče oko svadbenog veselja podgrejale su i priče prolaznika koji su je uočili kada je isprobavala venčanice na Beverli Hilsu.

Dženifer Aniston uhvaćena kako se ljubi sa SLAVNIM VODITELJEM

- U haljini su se videla njena gola mišićava leđa, baš kao u onoj koju je nosila prvi put kada se udala za Breda.

Pre dvadeset godina Bred Pit i Dženifer Aniston stupili su u brak takođe u junu i to u Malibuu blizu okeana. Budući da su se ubrzo razveli, kako navodi izvor sada bi nešto sasvim drugačije. Dženifer je zamislila da venčanje bude pred oltarom koji će biti okružen zelenilom, a Bred se sa ovim predlogom i te kako složio. Odabir kumova je u toku a u uži izbor ušli Breli Kuper, Leonardo Dikaprio, Lisa Kudrou poznatija kao Fibi i Kortni Koks. Na venčanje čak je pozvan i bivši glumičin suprug Džastin Teru.

Ove navode Bred Pit i Dženifer Aniston nisu ni potvrdili ni demantovali.

Anđelina Džoli odlučna u nameri da se pomiri sa Bredom, da li dele istu želju?

Evo kako je Anđelina Džoli govorila o razvodu od Breda Pita

Glumica Anđelina Džoli u oktobru 2019. godine zvanično se razvela od Breda Pita. O poslednjim bračnim danima sa glumcem iznela je nepoznate detalje i progovorila o svojoj unutrašnjoj borbi.

Ovi slavni parovi su stavili tačku na svoju ljubav u 2019. godini

– Malo sam izgubila sebe pred kraj braka sa Bredom. To je bio komplikovan trenutak za mene, nisam mogla da se prepoznam, pretvorila sam se u nešto što nisam. Osećala sam se tako malo, sitno i nebitno, iako se to nije moglo primetiti na meni, u sebi sam se gušila. lKada prođete kroz sve to osećate veliku količinu sreće. Kad se završi srećni ste što ste živi i možete da krenete sve iz početka.

Nakon skandaloznih navoda američkih tabloida da je loša majka, Anđelina Džoli uzvraća udarac!

Ovih dana spekulisalo i da je Anđelini Džoli "pozlilo" zbog Breda i Dženifer kao i da zbog vesti koje sa plasiraju o njima, štrajkuje glađu.

– Iako je pre mogla da jede šta je poželela njen želudac od količnije muke koju oseti ne može da jede. Kada vidi ili hranu ili oseti njenn miris, okrene joj se želudac. Ona ne može da podnese činjenicu da su Bred i Dženfer opet prijatelji i ne može da sluša o njihovom flertovanju. Gade joj se. Zbog svega toga ona se počela izgladnjivati a svi ljudi koji je vole zbog ovoga veoma strahuju - pisao je tabloid Globe.