Celebrity News

Glumica Mila Jovović porodila se u 45. godini i na svet donela devojčicu

Autor: | 03/02/2020

Glumica Mila Jovović porodila se u 45. godini i na svet donela devojčicu

Slavna glumica Mila Jovović je na Instagramu objavila srećne vesti, jer sreća je kada po treći put postaješ mama i to zaslužuje da zna čitav svet

Inače, Mila Jovović se porodila u 45. godini, a ovo je njeno treće dete koje je dobila u braku sa holivudskim rediteljem Polom Andersenom.

Iako uvek nasmejana i optimistična, Mila Jovović ovoga puta nije bila baš potpuno spokojna.

Uoči odlaska u bolnicu sa svojim fanovima na Instagramu podelila je zabrinutost o trudnoći u "poznijim godinama", ali i o zabludi da će treći put sve biti mnogo lakše i jednostavnije.

- Termin za porođaj mi je sutra, tako da sam spremna da krenem put porodilišta u svakom trenu. Smešno je što sam mislila da će treći porođaj biti nešto jako lako.

- Ali, sada sam zaista nervozna i ne znam šta da očekujem. U svakom slučaju, nadam se da će sledeći post biti sa slikom naše devojčice. Poželite mi sreću - poručila je glumica u toku jučerašnjeg dana, tik pre odlaska u porodilište.

Mila Jovović je i do poslednjeg dana pred porođaj izgledala kao devojčica i kao da rođenje deteta nije "ništa strašno"

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milla Jovovich (@millajovovich) дана 1. Феб 2020. у 8:59 PST

Mila sa poznatim holivudskim rediteljem Polom Andersenom (Resident Evil) u braku je jedanaest godina i sa njim već ima dve devojčice – Ever Gabo i Dašiel Edan.

Mila Jovović je mislila da će treći porođaj biti lak i da neće biti panike

Sudeći prema ostalim fotografijama na Instagramu Mila Jovović je uživala u trudnoći i koristila je svaki trenutak da ga provede u porodičnoj idili sa suprugom, ćerkama i psom Vinijem.

 

Pred porođaj je rešila i da promeni frizuru. Izabrala je klasičan bob, koji je najlakši za održavanje.

- Ništa nije bolje od bob frizure pred porođaj! Ovo će biti naše treće dete i moram da priznam da se svaki put pogubim u tom periodu. Ne znam da li sve mame imajuu slično iskustvo, ali uvek se osećam tako. Verovatno zbog ekstremnih promena na telu, a koje se dešavaju u tako kratkom vremenskom periodu. Izgubim osećaj o sopstvenom izgledu i pojma nemam ko sam i kako da se predstavim svetu u tom stanju.

Mila Jovović je pred porođaj promenila frizuru, ali nije spakovala torbu za porodilište!

- Moj osećaj za stil jednostavno nestane, jer nešto što je na meni izgledalo super, za par nedelja je pretesno i onda moram iznova da smišljam nešto novo.

- Nije da se žalim, oduvek sam volela kada sam u drugom stanju, ali zaista ume da bude teško da se osećate dobro u sopstvenoj koži.

- Samopouzdanje vam opada zbog toga što morate da se odlučite kako ćete da izgledate i da se obučete. Naravno, obavezno je pronaći nekoliko savršenih trudničkih autfita, ali je dobra frizura zakon - doslovno vam promeni život! - poručila je Mila kojoj ova bob frizra odlično stoji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milla Jovovich (@millajovovich) дана 23. Јан 2020. у 9:12 PST

- Kosa mi ne pada na lice, tako da mogu da preživim porođaj uz neku decentnu fotografiju nakon svega! - poručila je Mila Jovović koja u tom momentu nije spakovala torbu sa stvarima za porodilište jer je čekala zadnji čas.

- Nisam spakovala torbu za porodilište, što uopšte nije dobro. Tako da će sve biti u poslednji čas spremno za ulazak u "bebeći vrtlog".

A mi mami i bebi želimo sve najbolje i u iščekivanju novog posta pitamo se kakvo će neobično ime dobiti nova mezimica.