Celebrity News

Marko Jarić potrošio 3 miliona evra za kuću iz snova, a uložiće još

Marko Jarić potrošio 3 miliona evra za kuću iz snova, a uložiće još

Marko Jarić egzotični Majami zamenio belim gradom u kom je sagradio velelepnu vilu!

Proslavljeni košarkaš, Marko Jarić ovih dana ima pune ruke posla. Naime, bivši suprug najlepše brazilske manekenke Adrijane Lime odlučio je da njegova nova adresa prebivališta bude u Beogradu i to veleleponoj viili čiju je gradnju priveo kraju.

Iako živi u Majamiju egzotičnom delu Amerike, Marko Jarić je morsku obalu i uživanje na jahti odlučio da zameni gradskim životom. Kako pišu domaći mediji vrlo uskoro će sa svojim mezimica ali i sa svojom lepšom polovinom da se baškari u kući koja se po veličini graniči sa ogromnim imanjima Holivuda.

- Kuća ima pet spavaćih soba, tri kupatila, fitnes salu, bazen, ali i nekoliko parking mesta. Marko je angažovao firmu koja je bila izvođač radova i insistirao da moraju da završe u zakazanom roku kako ne bi plaćao penale. Sada kada su završeni radovi, Marko je našao agenciju koja će biti zadužena za opremanje vile - kaže za Blic.rs izvor blizak košarkašu i dodaje:

Marko Jarić se vraća u Srbiju: Gradi vilu od 3 sprata vrednu 3 miliona evra!

- Marko je sve vreme putem mejla i mobilnog telefona na vezi sa dizajnerima. On ima svoje zamisli i nacrte kako želi da mu izgleda prostor, a ljudi iz agencije mu povratno šalju krajnja rešenja. On želi da ima dosta crnih površina, a da sobe za njegove ćerke budu prilagođene uzrastu. On je rekao agenciji da ne žali novac, pa se šuška da bi ugrubo sve koštalo oko 200.000 evra, jer je reč o veoma skupim komadima nameštaja. Dizajneri su mu predočili da će možda mnoge komade nameštaja morati da uvezu jer to što on želi retko se nalazi na našem tržištu - naglašava izvor.

U februaru 209. godine radnici koju su učestvovali u gradnji ovog velikog zdanja komentarisali su da češće viđaju Markovog oca Srećka.

Marko Jarić primoran da odgovori na neistine koje se danima pišu o njemu!

– Marko je divan gazda, jeste da retko dolazi zbog svojih obaveza u Majamiju, ali nije previše zahtevan. Poverio je našem investitoru sve i mi radimo vredno kako bi sve bilo završeno u roku. Ovo nije zgrada, već kuća koja će biti u ravni sa ostalim u ulici – rekao je radnik na gradilištu za Blic.rs.

Marko Jarić mislio je i na svoje dve mezimice Valentinu i Sijenu, pa se u ovom ogromnom projektu nalazi i velika soba za devojčice, soba za igru u koju će smestiti bilijarski sto, pikado i veliki kućni bioskop.

Marko Jarić uživa u ljubavi, ali svoju devojku retko pokazuje javnosti

Proslavljeni košakraš Marko Jarić Novu godinu i protekle praznike dočkeao je sa svojom lepšom polovino a da je u njihovoj ljubavi sve potaman posvedočila je i fotografija lepe manekenke sa njegove luksuzne jahte. Snimajući prelepu Boni kako uživa u plovidbi koju inače retko pokazuje javnosti šokirao je svoje fanove, međutim želja da javnosti pokaže kako u njegovom životu sve ide kako treba bila je jača.

Marko Jarić poveo majku i novu devojku na letovanje u Budvu, a one se žestoko sukobile!

Nakon razvoda od supermodela Andrijane Lime, Marko Jarić bio je isključiv za nove ljubavi. Prošle godine kada je konačno uhvaćen sa Boni bio je ljut i svima zabranio komentarisanje i kontakt sa medijima.