Celebrity News

"Story" ekskluzivno otkriva: Ana Nikolić ponovo zaljubljena!

"Story" ekskluzivno otkriva: Ana Nikolić ponovo zaljubljena!

Dve godine nakon odluke da se rastane od repera Stefana Đurića Raste, s kojim ima ćerku Taru, Ana Nikolić je uplovila u emotivnu vezu sa biznismenom sa Cetinja

Teško je pevačica Ana Nikolić (41) podnela razvod od repera Stefana Đurića Raste (30). U jednom od skorašnjih intervjua istakla je da je bilo potrebno mnogo vremena i truda da preboli, sabere se i nastavi dalje. Ipak, i to se dogodilo. Za početak, počela je da radi na novim pesmama i albumu, dok je uporedo uspela da skine višak od 25 kilograma koji je dobila tokom trudnoće. Nakon što je telo dovela do savršenstva, Nikolićeva se zaljubila, a veruje se da je njeno srce osvojio biznismen sa Cetinja, s kojim se poznaje i druži dugi niz godina. Pevačica i njen izabranik nedavno su se vratili iz Tajlanda, s prvog zajedničkog letovanja, a društvo im je pravila njena dvoipogodišnja mezimica.

Kako saznajemo, markantni Crnogorac obema je vrlo posvećen, a Ana ne krije da joj je drago što je nakon turbulentnog perioda uplovila u vezu s muškarcem koji je njenu ćerku zavoleo kao svoje dete.

Mada o privatnom životu nikada nije želela opširno da govori, veruje se da pred matičara ovoga puta neće stati.

Ostatak teksta pročitajte u najnovijem broju magazina "Story" koji je u prodaji do 11. februara!