Celebrity News

Miloš Biković osvojio Rusiju i zvanično oborio sve rekorde!

Miloš Biković osvojio Rusiju i zvanično oborio sve rekorde!

Popularni glumac Miloš Biković novim filmskim ostvarenjem osvojio Rusiju!

Film „Sluga“ u kojem glavnu ulogu igra Miloš Biković danas je i zvanično oborio sve rekorde sa neverovatnom cifrom od 11 milona i 100 hiljada gledalaca. Time je ovaj film zauzeo i sam vrh kada je u pitanja zarada od skoro 3 milijarde rubalja. Takođe, danas je ujedno i objavljenio da je film u jednom danu pogledalo više od 750.000, što je još jedan nedostižan rezultat.

Samim tim ne čude komentari ruskih medija da je Miloš Biković ovim filmom zacementirao epietet najomiljenijeg i svakako najpoznatijeg glumca u Rusiji.

Miloš Biković: Neke kolege su se razvele posle posete Beogradu

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandar Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibčeva. Biković i "Sluga" gledaniji su i od najočekivanijeg ruskog filma "Invazija" Fjodora Bondarčuka, koji je pogledalo 440.000 ljudi.

Ova simpatična komedija govorio o Griši (Miloš Biković) koji je ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“. Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Iznenađujući potez Miloša Bikovića zbog čega su ga neki ismevali (foto)

Miloš Biković zbunio fanove destruktivnim opisom slike 

Iako se činilo da je u životu popularnog glumca sve u najboljem redu, sredinom decembra 2019. godine, Miloš Biković iznenadio je svoje pratioce tekstom koji je pratio jednu veselu sliku sa plaže Floride. U želji da pobegdne od izdaje, kako je i sam rekao, laganim korakom, Miloš Biković zbunio je svoje fanove ovim teškim rečima a kako je to zvučalo pročitajte u nastavku.

– Fotka na kojoj se čita želja da se ode… od svega. Otići laganim korakom od svega lošeg, izdaje, prevare, pokvarenosti… od politizacije, bolesnih ambicija, nekompetentnosit, mržnje, zavisti… udaljiti se i ići svojim putem, mirno, ne osvrtati se, pokušati da doprineseš kulturi svog naroda (ovde mislim na svoju publiku u Rusiji, Srbiji, Ukrajini, Bosni, Azerbejdžanu itd…) ili jedostavno na ovoj slici idem po parče pice.

 

 

View this post on Instagram

 

Fotka na kojoj se čita želja da se ode... od svega... Otići laganim korakom od svega lošeg... izdaje, prevare, pokvarenosti... od politizacije, bolesnih ambicija, nekompetentnosit, mržnje, zavisti... udaljiti se i ići svojim putem, mirno, ne osvrtati se, pokušati da doprineseš kulturi svog naroda (ovde mislim na svoju publiku u Rusiji, Srbiji, Ukrajini, Bosni, Azerbejdžanu itd...) ili jedostavno na ovoj slici idem po parče pice. Это фотка, на которой я иду...желая... желая отойти от ненависти, предательства, обмана... просто уйти, удалиться от политизации, нездоровых амбиций, некомпетентности... и идти своим путём, вкладывая свою жизнь в культурную жизнь своего народа (здесь я имею в виду публику в России, Сербии, Казахстане, Украине, Боснии, Азербайджане и т.д.) или просто на этой фотке я иду за куском пиццы...

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on Dec 4, 2019 at 9:37am PST

Miloš Biković objasnio za naš magazin "Story" da je ovaj status bio kulminacija zamora materijala...

– Prethodno sam bio pet-šest dana u Austriji, ali mi sve to nije bilo dovoljno, jer ponovo osećam zamor materijala. Moraću da pravilno raspoređujem odmor, jer ova vrsta posla mnogo troši čoveka. Probaću da na svaka dva-tri meseca sebi odredim sedam slobodnih dana, što moje kolege rade. Verovatno sam ja jedini ludak koji to ne čini.

Miloš Biković ćutanjem potvrdio vest o raskidu s Barbarom

Budući da svoju karijeri gradi izvan granica Srbije, Miloš Biković rado posećuje Beograd. Pred sam kraj 2019. okončao je svoju ljubavnu vezu sa manekenkom Barbarom Tatalović te se nadamo da će nas u narednom periodu sa neke druge egzotične plaže obradovati fotkom sa novom izabranicom i nekim inspirativnijim tekstom.