Celebrity News

Stajling za desetku! Mala plava iz srpske Atine nikad lepše nije izgledala a kriv je ovaj detalj (foto)

Stajling za desetku! Mala plava iz srpske Atine nikad lepše nije izgledala a kriv je ovaj detalj (foto)

Uoči spektakla koji će se dogoditi u Areni 14. februara, mala plava iz srpske Atine danas se družila sa novinarima povodom svog rasprodatog koncerta 

Nataša Bekvalac koja je ovih dana glavna tema srpskih medija zbog svog solističkog koncerta koji će održati 14. februara na Dan zaljubljenih, danas je prisustvovala na konferenciji za novinare.

Mala plava iz srpske Atine ovih dana je žustro radila na priprema za svoj koncert pod nazivom "SOS za ljubav" i u velikoj frci da sve ispadne što bolje moguće, redovno je trenirala sa svojim timom. Na svom Instagram nalogu redovno je obaveštavala svoje fanove kako su izgledale ove pripreme i otkrila mali delić onoga što ih očekuje 14. februara.

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!

Ono što je svima zapalo za oko je da mala plava nikad bolje nije izgledala. U žaru da sve ispadne sjajno za njen najvažniji dan u karijeri, Nataša je radila i na svojoj kondiciji i fizičkom izgledu koji je dovela do savršenstva.

Kažu, kada se žena obuče skroz u belo i tada uspe da izgleda fantastično, znači da je svoj fizički izgled dovela do maksimuma.

Tako se mala plava danas na pomenutoj konferenciji za novinare pojavila u total white autfitu koji je oduševio prisutne, kao i fotorepotere koji su je slikali iz svih uglova. Trešnjica na torti definitivno su bili naočari koji su odali utisak prave Atomic Blonde dame.

Nataša Bekvalac: Ne mogu više da budem sa slabićima koji tuku ili psihički izrabljuju

Mala plava na koncertnom spektaklu priprema jedno slatko iznenađenje

Nataša Bekvalac ovih dana u fokusu je zbog predstojećeg sepktakla u Areni, ali je za domaće medije istakla da je čak i ćerku Hanu vodila da vidi kako teku pripreme za koncert.

Hana je jako uzbuđena, baš sam je puno vodila da vidi kako teče pravljenje koncerta, to je zanima, a htela sam da joj pokažem da to nije baš bajno. Sa 13 godina retko koje dete zna šta će biti njegov poziv, ali generalno je kreativac i naklonjena je svim stvarima kojima sam i ja bila u njenim godinama.

Nataša Bekvalac: Nikad više neću da bežim!

Na pitanje da li je Hana pokazala interesovanja za posao kojim se bavi njena majka, lepa novosadska Barbika u odgovoru otkrila je jednu zanimljivu informaciju u vezi sa koncertom. Na najvažniji dan u njenoj karijeri, mala plava izvešće jedan mali “artwork” zajedno sa svojom trinaestogodišnjom mezimicom.

- Umetnički je tip. Neće izaći na binu, ali biće jedan “artwork” u kom učestvuju žene i devojke koje su meni jako važne, ali ne patetično. Jeste malo feministički, ali će biti emotivno – rekla je Nataša u “Premijeri”.

Nataša Bekvalac otkrila detalj o sebi koji niko nije znao