Celebrity News

Katarina Grujić na novi spot spiskala 20.000 evra! Sve gori od luksuza i glamura! (foto)

Katarina Grujić na novi spot spiskala 20.000 evra! Sve gori od luksuza i glamura! (foto)

Pevačica Katarina Grujić na novi spot potrošila je 20.00 evra.

Svi se pitaju samo jedno: Kome je posvetila pesmu skandaloznog naziva!?

Muzička zvezda Katarina Grujić posle kraće pauze u punom sjaju vraća se na muzičku scenu i to pesmom “Muška k***a”!

Kako saznajemo, Kaća je novim spotom odlučila da zada udarac mnogima na estradi, a nije ni čudo jer je samo u njega ulozila 20.000 evra!

Ipak, budući da pesma govori o bogatašici koja otkriva preljubu svog partnera, a zatim mu sprema surovu osvetu, mnogi su se zapitali da li radnja ima veze sa privatnim životom ove mlade pevačice i da li je ovo zapravo posveta nekome!?

- Reči pesme su brutalne i jedva čekam da je publika čuje! Spot smo radili kao filmsku priču, a cela zamisao je delo talentovanog Miomira Milića. No, da ne otkrivam mnogo, u nedelju će svakako svi videti o čemu je reč - bila je tajnovita Katarina u izjavi za magazin Story!

Katarina Grujić je javnost intrigirala svojim ljubavnim životim i nikada nije krila da nema sreće u ljubavi.

Medijima je ranije javno govorila kako je bila prevarena, a da je jednog svog partnera čak i izdržavala. Krajem prošle godine, raskinula je emotivnu vezu sa bosansko-hercegovačkim biznismenom Semirom Junuzovićem, a kako tvrde izori bliski njoj, ponovo je srećna u ljubavi.

– U poslednje vreme Kaću često viđam u Beču sa jednim momkom i deluje mi veoma srećno. Ne znam u kakvom su odnosu, da li je to ozbiljna veza ili nije, ali znam da je naučila lekciju – rekao je jedan pevač sa kojim se Katarina druži za “Svet”.

– Uostalom, vidite da ne želi novog dečka da predstavi javnosti. To joj se uvek obilo o glavu – dodao je pevač za ovaj magazin, koji je izrazio želju da ostane anoniman, pa zaključio:

– Što više svoju privatnost čuva, to će duže biti mirna.

Katarina Grujić imala je buran ljubavni život, propraćen psihičkim nasiljem? 

Krajem prošle godine ona je otvorila dušu i priznala da nikada nije bila fizički zlostavljana, ali da psihički jeste…

– Nikada nisam fizički zlostavljana, ali psihički jesam, kao i svaka druga žena koja je imala ljubomornog dečka. Bivši su umeli da mi kažu da nosim dubok dekolte ili da mi je suknja prekratka - rekla je Kaća.

- Rešila sam da ne dam nikome da upravlja mojim životom, imam mozga i ne dam na sebe. Često su mojim partnerima pričali da ih varam. Te neistine su pričali samo muškarci koji nisu mogli da me imaju ili žene koje su ljubomorne na mene - dodala je.

- Dešavalo se da moj dečko poveruje, ali sam brzo dokazala da to nema veze sa istinom. Te laži me nisu bolele, već bi me razbesnele. Ali sve brzo prođe, sujetni ljudi pričaju svašta - zaključila je pevačica.

Nadamo se da je sada srećna i sa nestrpljenjem čekamo njen novi spot.