Celebrity News

Nataša Bekvalac objavila najemotivniju poruku do sada!

Nataša Bekvalac objavila najemotivniju poruku do sada!

Veliki trud Nataše Bekvalac se isplatio: Koncert zakazan za 14. februar rasprodat!

Jedna od najpopularnijih pop pevačica na domaćoj sceni, Nataša Bekvalac, održaće svoj prvi veliki solistički koncert "SOS za ljubav" na Dan zaljubljenih. Njen veliki trud se isplatio jer će Štark Arena biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Plavokosa Barbika je tim povodom objavila na svom Instagram profilu vrlo emotivnu poruku.

- O ovoj noći sanjala sam od detinjstva. Mesecima ne spavamo, mesecima preko 150 ljudi svaki dan radilo je na pripremama za koncert #soszaljubav – napisala je Nataša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 8, 2020 at 1:54am PST

- U petak 14. februara vi ćete mu udahnuti život, hvala vam na ljubavi koju mi dajete sve vreme, mi smo spremni i čekamo trenutak kada ćemo zasvirati Ja sam dobro! – dodala je ona.

Na koncertu u Štark Areni Nataša će pevati najveće hitove iz svoje karijere, a na sceni će joj se pridružiti gosti i brojni plesači.

Nata je svoje pratioce gotovo svakodnevno obaveštavala kako teku pripreme za ovaj veliki koncert, pa smo saznali da će lepa Novosađanka i leteti!

Pogledajte video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Dec 10, 2019 at 10:49am PST

 

Podrška porodice je najvažnija!

U jeku najvećih priprema za spektakl u Areni, Nataša Bekvalac je istakla da je čak i ćerku Hanu vodila da vidi kako teku pripreme za koncert.

 Hana je jako uzbuđena, baš sam je puno vodila da vidi kako teče pravljenje koncerta, to je zanima, a htela sam da joj pokažem da to nije baš bajno. Sa 13 godina retko koje dete zna šta će biti njegov poziv, ali generalno je kreativac i naklonjena je svim stvarima kojima sam i ja bila u njenim godinama - rekla je Nata.

Na novinarsko pitanje da li će Hana nastaviti majčinim stopama, Nataša je otkrila jednu zanimljivu informaciju u vezi sa koncertom. Na najvažniji dan u njenoj karijeri, kako je najavila, izvešće jedan mali “artwork” zajedno sa svojom trinaestogodišnjom mezimicom.

– Umetnički je tip. Neće izaći na binu, ali biće jedan “artwork” u kom učestvuju žene i devojke koje su meni jako važne, ali ne patetično. Jeste malo feministički, ali će biti emotivno – rekla je Nataša u emisiji “Premijera”.

Stajling za desetku! Mala plava iz srpske Atine nikad lepše nije izgledala a kriv je ovaj detalj (foto)

U iščekivanju da vidimo kakav će stajling Nataša Bekvalac izabrati za spektakularan koncert, za sada možemo da zapazimo da mala plava nikada nije bolje izgledala. Nedavno se na konferenciji za novinare povodom predstojećeg koncerta pojavila obučena potpuno u belo, a foto-reporteri su je okruživali sa svih strana trudeći se da zabeleže svaki njen pokret.

Bela, inače, važi kao najzahtevnija boja koja ne 'trpi' bilo kakav nedostatak na telu, ali zato Nataši pristaje savršeno!

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!