Celebrity News

Minja Miletić za magazin "STORY" otkriva: Rodiću devojčicu!

Minja Miletić za magazin "STORY" otkriva: Rodiću devojčicu!

Novinarka televizije N1 Minja Miletić otkriva da u miru provodi trudničke dane jer ima punu podršku članova porodice i emotivnog partnera, da već smišlja ime za ćerku i ne strepi od porođaja, već nestrpljivo čeka dan kada će svoju mezimicu uzeti u naručje

S novinarkom i urednicom emisije “Novi dan” Minjom Miletić (39) poslednji put smo razgovarali nakon glamurozne rođendanske proslave, koju je u junu upriličila za drage prijatelje. Tada nam je otkrila da je prilikom tradicionalnog duvanja svećica poželela zdravlje za svoju porodicu i da se ostvari u najlepšoj roli jedne žene – ulozi majke. Prošlo je svega nekoliko mseci i saznala je da je u blagoslovenom stanju, a radosnu vest prvo je podelila sa emotivnim partnerom. Ubrzo se povukla s malih ekrana, što nas je navelo da posumnjamo da je reč o rizičnoj trudnoći i da prvo tromesečje teško podnosi. Tom temom smo i započeli intervju, da bi nam Minja Miletić potom otkrila u kojoj meri je korigovala navike, za koji mesec joj je zakazan porođaj i kako je reagovala kada je saznala pol bebe.

Voditeljka Minja Miletić u drugom stanju!

 

Jeste li zahtevna trudnica?

- Prema drugima nisam, dok prema sebi jesam, pa sam tako jedva odustala od ideje da se vratim na male ekrane, da nastavim s treniranjem, vožnjom automobila... Uporno sam želela da nastavim sa ustaljenim tempom života koji sam imala pred trudnoću, ali su me uverili da to nije dobro za mene. 

Ako smo dobro razumeli, priželjkivali ste muško dete, međutim sudbina se još jednom poigrala s vama te čekate devojčicu. Kako ste primili tu vest?

- Moja želja i ubeđenje bilo je da ću roditi dečaka i ništa i niko nije mogao da me razuveri da ipak postoji šansa da rodim žensko dete, sve do momenta kada sam uradila prenatalni test i kada je doktorka rekla: "Minja, čestitam, bićete majka jedne devojčice." 

Zašto voditeljku Minju Miletić više niko ne pita “kad ćeš da se udaš”

Smišljate li imena za ćerku?

Odgovor na ovo pitanje kao i ceo intervju pročitajte u najnovijem broju magazina "STORY" koji je u prodaji do 18. februara!