Celebrity News

Jelena Đoković na udaru kritika što se ne šminka i ne nosi štikle!

Jelena Đoković na udaru kritika što se ne šminka i ne nosi štikle!

Jelena Đoković u jednom intervjuu iznela je detalje sa kojima se svakodnevno suočava. Bila je potpuno iskrena otkrivši da joj ljudi često upućuju kritike na račun izgleda...

Jelena Đoković, žena najpoznatijeg i najuspešnijeg tenisera Novaka Đokovića otvoreno je priznala da bi svoju privatnost volela da u potpunosti zadrži u okrilju svog doma,. Iao zna da je to nemoguće kao i da njen i Novak život intrigira javnost, ipak je ponosna na sebe što je uspela da ostane svoja...

– Sigurno je da kada si mlad, svetla reflektora i pažnja prijaju jer ti iskustvo u prvom trenutku ne alarmira da to može doneti neke poteškoće. Gledamo u javne ličnosti i mislimo da je ta vrsta publiciteta u redu. Ali, kako vreme prolazi, nedostaje vam čak i anonimnost, nedostaje vam privatnost da možete bilo kad, u bilo kom izdanju, raditi ono što vam je volja. Trudim se da se opirem svim tim zadatim formama, da budem svoja, i Novak svoj. Nekada zato trpim kritike zašto se nisam našminkala ili zašto nisam uvek u štiklama, ali sam odlučila da između onog kako ja sebe vidim i volim, i kako to javnost očekuje, da biram da ne razočaram ono što jesam - istakla je Jelena za portal "Vesti Online".

Jelena Đoković je podelila najdublje emocije, na današnji dan ima poseban razlog za to!

Pored toga što je majka dvoje dece, Jelena Đoković je i uzorna supriga, ali i poslovna žena koja je savršeno sve tri uloge spakovala u jednu veliku. Uspešno balansira na sva tri fronta, a povodom brige o porodici rekla je...

– Zašto jedna uloga mora da isključuje drugu? Smatram da su obe uloge veoma bitne u životu žene. Porodici ću uvek biti posvećena do poslednjeg atoma energije, ali imam i veoma jasnu listu prioriteta kada je reč o poslovnim obavezama. I Novakova i moja majka su radile i brinule i porodici, pa verujem da takav uzor treba da imaju i naša deca. Samo radom možemo doći do svojih ciljeva - iskrena je Jelena Đoković.

Jelena Đoković iskreno: Često puknem i izgubim kontrolu!

Jelena Đoković - Svesna sam da sam interesantna medijima!

Vreme u kojem živimo, sa razvojem tehnologija i društvenih mreža, doprinelo je da je život javnih ličnosti dostupan u svakom trenutku. Jelena Đoković je svesna da je kao supruga najboljeg sportiste sveta interesanstna medijima, ali de se baš zato trudi da ne daje puno povoda za naslove.

- Svesna sam da kao supruga popularnog sportiste mogu biti interesantna žutoj štampi, pa se iz tog razloga trudim da ne dajem mnogo povoda za naslove.

Jelena Đoković ovim rečima podigla veliku prašinu, a tek da vidite sliku koju je objavila! (foto)

Iako se i Jelena Đoković kao dete bavila sportom, supruga Novaka Đokovića ističe da joj je obrazovanje uvek bilo na prvom mestu.

Jelena Đoković strahovala za razvoj sina, a onda je shvatila šta mu u stvari treba! (foto)

– Bila sam dete kada sam se bavila tenisom. Volela sam sport, ali mi je škola nekako uvek bila prioritet. Na vreme sam shvatila da ne bih bila u stanju da ostvarim neke zapažene uspehe u tenisu i više sam se posvetila učenju i knjizi. Verujem da nisam dovoljno relevantna da komentarišem Novakove mečeve na bilo koji način. Naravno da razgovaramo o svemu, pa i o tom delu njegovog života. Kada me pita za mišljenje, rado mu kažem šta mislim, ali on je taj koji zajedno sa svojim timom donosi odluke koje se tiču terena. Ja sam više okrenuta vaspitavanju naše dece, aktivnostima Fondacije, brojnim projektima koji prate Novak brend. Nas dvoje smo našli naš recept za sreću, napravili smo dobar balans, lepo smo se rasporedili i organizovali, što nije nimalo lako imajući u vidu intenzitet njegovih obaveza - rekla je Jelena Đoković za "Vesti Online".