Celebrity News

Idiličnu šetnju prekinula neočekivana situacija! Evo šta su Sofija Milošević i Luka Jović doživeli u Rimu (video)

Idiličnu šetnju prekinula neočekivana situacija! Evo šta su Sofija Milošević i Luka Jović doživeli u Rimu (video)

Sofija Milošević i Luka Jović ovih dana uživaju u Rimu a idiličnu šetnju u jednom trenutku presekla je neočekivana situacija!

Jedan od najplaćenijih fudbalera Reala Luka Jović i prelepa manekenka Sofija Milošević ovih dana uživaju u romantičnoj Italiji a o svojim aktivnostima redovno obaveštavaju svoje pratioce putem Instagram priče.

U opuštenoj šetnji Rimom Luka i Sofija pokazali su i koliko uživaju u svojoj ljubavi, ali i jednu neočekivanu situaciju koja je ovu njihovu idilu prekinula.

Luka Jović dostigao je juče VRHUNSKI USPEH, ali da li ste znali KAKVA LEPOTICA je majka njegovog sina – samo pogledajte! (foto)

Šta se dogodilo pogledajte u videu ispod:

Sofija Milošević i Luka Jović zajedno dočekali Novu godinu u Madridu

Iako se spekulisalo da je ovaj poznati par stavio tačku na svoju ljubav, popularni fudbaler Luka Jović i njegova devojka, poznata manekenka Sofija Milošević Novu godinu zajedno su dočekali u Madridu. Ovo je automatski bila i zvanična potvrda pomirenja. Tim povodom isplivale su i neke fotografije na kojima jez godna manekenka blistala pored uspešnog fudbalera.

Devojka sa kojom Luka Jović ima sina progovorila, ima poruku za njega i Sofiju Milošević

 

View this post on Instagram

 

Best couple 4ever ❤❤ @sofijamilo ................. _________ .................. _________ #halamadrid @lukajovic #lukajovic #realmadrid #sex #love #hot #sofijamilo #travel #sr4 #cr7 #georginagio #rodriguez #cristiano #ronaldo #free #family #elclasico #leomessi #fashion #design #makeup #girl #style

A post shared by @ sofijamilo.familia on Jan 1, 2020 at 3:03pm PST

Luka Jović ostao u odličnim odnosima sa bivšom suprugom, Lukin tata prihvatio Sofiju

Luka Jović koji iza sebe ima brak sa izvesnom Anđelom, bez obzira na svoju novu ljubav sa bivšom suprugom ima i te kako korektan odnos.

– Jović i njegova bivša ostali su u odličnom odnosu. Savršeno funkcionišu zbog deteta. Njima je još pre nekoliko godina kupio stan, u kom su svi zajedno živeli, ali i sve što treba oko deteta on izmiruje bez problema. I žena i dete imaju sve što im je potrebno. Međutim, Luka je odlučio da više vremena provodi s manekenkom i nema nameru da se potuca po hotelima kad boravi u Beogradu, pa će u narednim mesecima obezbediti sebi stan i na taj način zaokružiti spisak svojih nekretnina – itakao je neimenovani izvor za pomenuti list.

Sofija postavila ultimatum Luki: Ovo mu je rekla pa pripretila raskidom

Da Lukina porodica voli Sofiju, svojevremeno za domaće medije pričao je fudbalerov tata koji je oduševljen lepom manekenkom. Evo kako je njegov otac tada komentarisao emotivni status svog sina, ali i Sofiju kao Lukin izbor.

– Ne bih mnogo komentarisao to pitanje. Nemam običaj da dajem izjave tog tipa, ali kad me već pitate, red je da vas ispoštujem. Nikada se sinu nisam mešao u ljubavni život, pa ne bih ni sada. Od mene uvek ima podršku, kako za njegovu profesionalnu karijeru, tako i za ljubav. On je pametan dečko, odlično zna šta radi i nikada ne pravi greške i promašaje u životu. Uvek ume da izabere. Kome se sviđa, sviđa mu se, kome se ne sviđa, ne mora ni da mu se sviđa. Svako ima svoj ukus, kao i pravo da misli šta hoće. Ja ne sumnjam u svog sina. Svako svoje hvali, ali ja se zaista ponosim njime – rekao je Jović nedavno domaćim medijima.

Sofija Milošević hoće da zasnuje porodicu sa Lukom?