Celebrity News

Poznata jutjuberka koja je promenila pol biće voditeljka Evrovizije

Poznata jutjuberka koja je promenila pol biće voditeljka Evrovizije

Poznata jutjuberka, holandska šminkerka i internet zvezda Niki de Džeger biće jedna od ovogodišnjih voditeljki Evrovizije

Evroviziju koja će se održati od 12. do 16. maja u Roterdamu sa lica mesta izveštavaće Niki objavljeno je na zvaničnom sajtu Evrovizije.

Prelepu jutjuberku javno na Instagramu podržao je i prošlogodišnji holandski pobednik Evrovizije, Dankan Lorens. 

- Draga Niki, i to se desilo. Sećam se kada smo razgovarali o ovome. Smejali smo se, sanjali smo i držali palčeve. A sada, ti si onlajn voditelj Evrovizije. Verovatno najbolji kog su ikada imali. Ponosan sam na tebe, vidimo se u maju - napisao je Dankan na Instagramu.

Na ove reči podrške Niki nije ostala ravnodušna pa je u istom tonu odgovorila prošlogodišnjem pobedniku.

- Od trenutka kada je Dankan Lorens pobedio u Tel Avivu, imala sam samo jednu želju: da se uključim u holandsko izdanje Pesme Evrovizije. Kada su mi se krajem prošle godine obratili tim povodom, bila sam izuzetno počastvovana. Stvarno se radujem što ću doživeti ovo jedinstveno iskustvo - rekla je Niki.

Končita ponovo digla buru na Evroviziji i svi kažu samo jedno – ovo je ono što se traži!

 

View this post on Instagram

 

Dear Nikkie, it happened. I remember us talking about this. We laughed, we dreamed and we crossed our fingers ... and now: YOU ARE THE ONLINE HOST OF @eurovision BABY! Probably the best they’ll ever have. Proud of you, see you in May. x D.

A post shared by ?????? ???????? (@itsduncanlaurence) on Feb 10, 2020 at 9:01am PST

Poznata jutjuberka pre mesec dana javno priznala da je transrodna

Niki de Džeger koja je javnost iznenadila vešću da će voditi Evroviziju pre samo par nedelja na svom Jutjub kanalu otvorila je dušu publici koja je prati.

- Rešila sam da preduzmem kontrolu nad situacijom i sama to objavim. To je nešto što sam oduvek želela da podelim sa vama, ali kada za to budem spremna. Osobe koje su me ucenile oduzele su to od mene - rekla je ona na početku emotivne ispovesti i nastavila:

Na korak do Holivuda: Andreja Pejić u potpuno neverovatnom ostvarenju! (foto)

- Planeta je puna raznih etiketa, a ja ih nikada nisam volela. Oduvek sam želela da budem ja, svoja ličnost, ljudsko biće za sebe. Ali ako moramo da dodelimo etiketu, reći ću da sam transrodna. Rođena sam kao muškarac. Zato godinu otvaram tako što delim deo svog života koji me je oblikovao. Konačno ću biti slobodna. Moja mama je bila potpuno uverena da nosi devojčicu, toliko da nije radila ultrazvuk. Kada sam se rodila usledio je šok za nju, ali i za mene - onog trenutka kada sam postala svesna sebe. Oduvek sam bila feminizirana, zanimale su me isključivo lutke, šminka i haljine. Moja mama je znala da ću ili biti gej ili da sam prosto rođena u pogrešnom telu - objasnila je.

 

View this post on Instagram

 

?✨ FULL video up on my YouTube channel! LINK IN BIO, BABY!!!! ? inspired by @alexademie on @euphoria. - using the NEW @morphebrushes 35H eyeshadow palette ( use code NIKKIE to save $$ ) ?

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Aug 16, 2019 at 4:53pm PDT

Poznata jutjuberka je u proces tranzicije ušla sa samo 14 godina

Budući da je sa samo 14 godina snimila svoj prvi makeup tutorijal, poznata jutjuberka je već u periodu sazrevanja ušla u svet odraslih. U ovim godinama ušla je u proces tranzicije.

- Kada pogledate moje prve snimke videćete da sam drugačija. Menjala sam se pred kamerama. Moj kanal mi je bio beg od zlih komentara i transfobije - rekla je.

Još jedan BLAM u nizu: Džon Travolta pomešao pevačicu sa transvestitom! (video)

Svoje telo kao i celokupnu promenu svog života obelodanila je čitavom svetu u video prilozima budući da je sa celim procesom promene pola završila kada je imala 19 godina. S obzirom na to da je bila vrlo mlada kada se odlučila na ovaj korak, njena današnja promena je gotovo neprimetna. Niki de Džeger popularna je i u svetu poznatih a sve njene objave, slike kao i tutorijale prate najveće zvezde stranog đoubiznisa. Lejdi Gaga, Kim Kardašijan i mnoge druge.

 

View this post on Instagram

 

who has seen my NEW video with @ladygaga ??❤️ it’s my favorite video EVER!!! link in bio to watch!!!!!!! ✨

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on Dec 5, 2019 at 1:43pm PST