Celebrity News

Još jednom dokazala da je prava diva: Penelope Kruz zablistala na crvenom tepihu! (foto)

Još jednom dokazala da je prava diva: Penelope Kruz zablistala na crvenom tepihu! (foto)

Penelope Kruz, u Šanelovoj haljini od crne svile, uz diskretan nakit, svojom elegancijom zaslužila da joj se ceo svet divi

Čuvena glumica i model, Penelope Kruz ove godine nije bila nominovana za Oskara, ali je na najvažniji filmski događaj u svetu došla kako bi uručila nagradu za najbolji međunarodni film.

Španska glumica je na svečanoj dodeli 92. Oskara ponela epitet jedne od najbolje obučenih dama. Odisala je elegancijom i jednostavnošću klasičnih filmskih diva.

Penelope je na filmski događaj stigla u Šanelovoj haljini od crne svile, specijalno urađenu po njenoj meri za ovu priliku.

Gornji deo savršeno je pristajao njenoj vitkoj figuri i završavao u luku, upotpunjen belim cvetom i nizom bisera oko struka.

Nije izostao i poseban nakit - minđuše i prstenje. Na svom Instagram profilu Penelope se pohvalila sopstvenom kolekcijom Svarovski kristala minđuše i dva prstena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on Feb 10, 2020 at 9:59am PST

Crvenim tepihom je prošla sama, bez supruga Havijera Bardema.

Španska glumica i model na svečanoj dodeli Oskara promovisala je i novi film Pedra Almodovara “Bol i slava” koji je ove godine bio u nominaciji za Oskara za najbolje međunarodno ostvarenje.

Na žurci upriličenoj posle dodele Oskara, Penelope se najviše družila sa Selmom Hajek, a svojim pratiocima na Instagramu lepa glumica podelila je i momenat opuštene atmosfere koja je usledila posle završetka ceremonije.

- Oskar snek - opisala je hranu koja se služila holivudskim zvezdama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on Feb 10, 2020 at 10:49am PST

 

Penelope Kruz očarala i Veneciju 

Dobitnica Oskara za ulogu u filmu "Vicky, Cristina, Barcelona", poznata je kao kraljica stila i privlači pažnju gde god da se pojavi. Tako je Penelope svetsku publiku ostavila bez daha u prelepoj beloj Ralph&Russo haljini kada je početkom jeseni prošetala crvenim tepihom na filmskom festivalu u Veneciji.

Penelope Kruz progovorila o tajnama majčinstva

Čuvena španska glumica retko govori o svom privatnom životu, ali je nedavno otkrila da joj je porodica na prvom mestu i da je zbog toga smanjila broj filmova koji snima godišnje.

- Najsrećnija sam što sam majka, ali mnogo toga me je iznenadilo oko majčinstva. Kao da se dogodi mala revolucija u tebi. Ceo svet izgleda drugačije. Nikad više nećeš pomisliti prvo na sebe i mislim da je to dobro. Sve se to dogodi u sekundi - rekla je Penelope.

Penelope Kruz i njen suprug Havijer Bardem upoznali su se početkom devedesetih godina, ali ljubav je procvetala tek 2007. kada su se ponovo sreli na snimanju filma "Vicky, Cristina, Barcelona". Od tada su nerazdvojni, a posebnu radost su im donela njihova deca - sin Leo i ćerka Luna.