Celebrity News

Jelena Rozga: U ljubavi sam strasna lavica, tražim nekog kome ću pokloniti dušu!

Jelena Rozga: U ljubavi sam strasna lavica, tražim nekog kome ću pokloniti dušu!

Dok promoviše svoj novi singl "Sveto pismo", Jelena Rozga otkriva da već neko vreme priprema akustični album, da ne priželjkuje udaju, već pripadanje svim srcem, ali i da joj ovih dana najlakše osmeh na lice izmami dete njene sestre Julije

Gde god da se pojavi, pevačica Jelena Rozga (42) pleni seksepilom i stilom. Samo naizgled krhka i nežna plavuša, prozirnoplavih očiju, zapravo je strastvena lavica koja uvek uspravno i ponosno korača. Uistinu, nikada nije ni bilo razloga da pogne glavu, jer 24 godine dugu karijeru gradi predano i bez skandala. Lepa Splićanka vlasnica je brojnih balada, a na prošlonedeljnoj "MAC" dodeli nagrada, održanoj u "Štark areni", predstavila je još jednu pod nazivom "Sveto pismo".

Lepa Splićanka priznaje da je bila razmažena i sa setom se seća detinjstva, a ovo je njena porodična kuća u Splitu! (foto)

– Pesma nosi jaku poruku i postavlja pitanje da li je ljubav zaista dovoljna da preživi lomove. Mislim da se, prolazeći kroz različite emotivne odnose i situacije, svi to pitamo.

Jelena Rozga se rasplakala čim je zakoračila na binu, a ovo je razlog! (foto)

Čini se da je njena izrada dugo trajala? Da li to ima veze sa lenjošću, kojoj ste, kako ste kazali, skloni?

- Takva sam možda bila ranije, ali samo u specifičnim situacijama. Danas se trudim da sve završim na vreme, jer sam pre svega shvatila da je to bolje za moje zdravlje. Stres je loš, a bitka s njim najteža. Međutim, moram da kažem da se često, čak i kada je sve dobro isplanirano, dešavaju nepredviđene situacije koje rezultiraju odlaganjem. Ako već dođe do kašnjenja, neka ga. Pa neće svet propasti, samo nek smo zdravi.

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!

Za novu numeru uradili ste i spot, da li je u pripremi još nešto novo?

- Da, spot smo snimili u prelepom Dubrovniku. Po mom mišljenju, taj grad je veoma moćan i odlično se uklopio u poruku pesme. Što se tiče daljih planova, već neko vreme spremam akustični album. Potpuno sam mu posvećena, jer želim da sve bude savršeno. Na njemu će se naći stare pesme iz doba "Magazina", ali i neke koje sam otpevala tokom solo karijere.

Jelena Rozga novu ljubav pronašla sa 11 godina mlađim Srbinom?

Jelena Rozga - dete i strasna lavica u jednoj ženi!

Dok je pojedni doživljavaju kao fatalnu ledi, mnogo je onih koji je posmatraju kao krhku i nežnu damu. Jelena Rozga u intervjuu za naš magazin "Story" otkriva kojoj grupi žena zapravo pripada...

- U zavisnosti od perioda u kom se nalazim i situacija kroz koje prolazim, mogu da budem najveće dete, ali i strasna lavica (smeh). Verujem da su po tom pitanju sve žene slične. Najjače smo kada nam se dešavaju najveći brodolomi.

Kazali ste da su prijateljice primetile da vas se muškarci boje. Zašto mislite da su došle do tog zaključka?

Jelena Rozga proslavila svoj 40. rođendan na romantičnom putovanju sa Stjepanom

- Kao što ima različitih žena ima i različitih muškaraca, onih sramežljivih, hrabrih, ali i navalentnih. Baš kako kaže izreka: “Sto ljudi, sto ćudi”.

Da li i dalje verujete da su vaša mera sreće blagi i nenapadni tipovi ili su vam se kriterijumi u međuvremenu promenili?

- Moja mera sreće je moje ispunjeno srce. Ne postoji određeni tip muškarca za to. Neko nas osvoji unutrašnjom energijom, neko humorom ili blagim temperamentom, sve je do čoveka i trenutka. Recept za sreću ne postoji, stoga je nemoguće odrediti koja osoba će nam je doneti.

Jelena Rozga i Stjepan Hauser: Kako je protekao susret bivših ljubavnika

Ako je verovati vašim ranijim izjavama, udaja vas nimalo ne privlači, već pripadanje srcem i dušom.

- Upravo tako, papir možete pocepati, srce i dušu ne.

Da li ovih dana nekome na taj način pripadate?

- Zaljubljena sam u svoj posao i muziku i tako će biti dok budem disala, a znaćete kada se pojavi neko kome budem poklonila deo svoje duše.

Ko vam ovih dana najbrže izmami osmeh na lice?

- Deca svojom iskrenošću i čistim srcem. Takođe, publika i prijatelji s kojima volim da delim emocije.

Pored brojnih poslovnih obaveza imate li prilike da uživate u ulozi tetke?

- To je titula koju prigrlite svim srcem. Trudim se da budem oslonac i podrška i pružim veliku ljubav, što verujem da je i najvažnije u razvoju jednog deteta.

Jelena Rozga iskreno: Ne trošim energiju i vreme na nebitne stvari i pogrešne ljude

Jelena Rozga neguje ljubav sa srpskim koleginicama

Jelena Rozga je u divnim odnosima sa svima kolegama u regionu. Posebno joj, međutim, prija društvo pevačica Aleksandre Prijović i Jelene Karleuše, s kojima je na MAC dodeli nagrada razmenila komplimente.

– Bilo mi je drago što sam videla svoje koleginice, predivne žene, majke, kraljice – rekla je Jelena Rozga za naš magazin "Story".