Celebrity News

Kobi i Đijana Brajant sahranjeni na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu

Kobi i Đijana Brajant sahranjeni na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu

Kobi i Đijana Brajant sahranjeni na privatnoj ceremoniji

Kobi i Đijana Brajant koji su pre dve nedelje nastradali u strašnoj helikoperskoj nesreći, kako prenose inostrani mediji, ispraćeni na večni počinak na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu.

Sahrani Kobija i Đijane prisustvovala je samo najuža porodica i bliski prijatelji kako bi na miru oplakivali ovaj nemerljiv gubitak.

Tragedija koja je potresla svet: Poginuo Kobi Brajant i njegova trinaestogodišnja ćerka!

- Vanesa i porodica želeli su privatnu sahranu kako bi oplakali njihov gubitak. Ceremonija je bila izuzetno teška za sve jer im je još uvek teško da shvate da su izgubili dve prelepe duše - prenosi Entertainment Tonight.

Kobi i Đijana Brajant po tačnim informacijama sahranjeni su prošlog petka u Korona Del Maru. Javni ispraćaj svih devet nastradalih žrtava nesreće zakazan je za 24. februar u Stejpls Centru u Los Anđelesu.

Kako prenose inostrani mediji, broj 24 takođe nosi emotivnu simboliku - i Kobi i Đijana Brajant na svojim dresevima imali su ova dva broja.

Kobi broj 2 Đijana broj 24.

Kobi Brajant dobio četvrto dete, ime bebe nosi posebnu simboliku

 

View this post on Instagram

 

There is no #24 without #2. ❤️#GirlDaddy #DaddysGirl #MyBabies ❤️❤️ #OurAngels #KobeandGigi

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Jan 31, 2020 at 9:12pm PST

Vanesa Brajant podelila je na svom Instagram profilu poruku zbog koje ceo svet plače sa njom!

Srce slomljene Kobijeve supruge i majke nastradale Đijane više nikad neće biti potpuno zalečeno. O duplom gubitaku koji je podnela kao majka i supruga odlučila je da govori na svom Instagram profilu obraćajući se svetu sa rečima koje u dušu gađaju kao oštar mač. Iako je istakla da nerado priča o svojim dubokim osećanjima, ranjeno srce i mozak ne mogu da prihvate da njenog voljenog supruga Kobija i ćerke Đijane, više nema.

Džastin Biber podigao prašinu na internetu povodom smrti Kobija Brajanta (foto)

– Nerado prenosim svoja osećanja u reči. Mozak mi odbija da prihvati da Kobija i Điđi više nema. Ne mogu da prihvatim da ih nema u isto vreme. Pokušavam da prihvatim kako Kobi nije tu, ali moje telo odbija da prihvati da mi se moja Điđi nikada više neće vratiti. To je pogrešno – napisala je Vanesa.

 

View this post on Instagram

 

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Feb 10, 2020 at 11:14am PST

Vanesa Brajant, kako ističe najrađe bi odustala od života, ali tek posle gomile prolivenih suza shvati da je bes i gnev razdiru te da zbog sebe i svojih ćerki mora da krene dalje.

Kobi i Đijana Brajant zauvek će ostati u njenom srcu a ovim putem zamolila je sve koji saosećaju sa njenom tugom, da se sa njom i mole.

– Zašto se ja budim svaki dan kada moja devojčica nema tu priliku? Besna sam. Život je bio pred njom. Onda shvatim da moram biti snažna i biti tu zbog svoje tri ćerke. Besna sam što nisam sa Kobijem i Điđi, ali sam zahvalna što sam ovde sa Natalijom, Bjankom i Kapri – dodala je ona.

– Znam da je ovo što osećam normalno. To je deo tuge. Samo sam htela da podelim u slučaju da neko drugi doživi ovakav gubitak. Bože, tako bih volela da su ovde i da se ova noćna mora završi. Molim se za sve žrtve ove strašne tragedije. Molim vas, nastavite da se molite za sve – objavila je Vanesa.