Celebrity News

Zvanično je! Ana Mihajlovski i Vuk Kostić prvi put zajedno u javnosti! (foto)

Zvanično je! Ana Mihajlovski i Vuk Kostić prvi put zajedno u javnosti! (foto)

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić pojavili su se večeras na jednom prestoničkom događaju sveži, nasmejani i zaljubljeni!

Ana Mihajlovski i Vuk Kostić večeras su zvanično potvrdili svoju ljubav! Na premijeri drugog dela filma "Južni vetar" pojavili su se zajedno a posetioci ovog događaja bili su oduševljeni koliko ovaj par izgleda skladno i zaljubljeno.

Lepa voditeljka Ana Mihajlovski blistala je jer je naravno, srećna i zaljubljena, dok je Vuk Kostić, oduvek bio uzdržani šmeker, frajer dobrog glasa i stasa.

Ana Mihajlovski više nije mršava, nabacila je koji kilogram i izgleda perfektno! (foto)

Na premijeri koja je okupila velika poznata imena, poput Miloša Bikovića Miodraga Radonjića i mnogih drugih, veliku pažnju okupirali su Ana i Vuk budući da se proteklih nedelja stalno nagađalo da li je ljubav između njih dvoje tačna.

Stigla je zvanična potvrda i mi čestitamo!

Međutim na pitanja novinara o njihovoj ljubavi, Ana nije želela da odgovara, ali je sve vreme imala mali, šarmantan osmeh na licu.

- Došla sam ovde da ispratim šta se dešava - rekla je  je Ana Mihajlovski i dodala:

- Na bleskasta pitanja neću odgovarati. Imate li nešto drugo da me pitate? 

Na konstataciju radoznalih novinara da lepo izgleda, Ana Mihajlvoski odgovorila je samouvereno, kao svaka zadovoljna i srećna žena.

- Ja sam uvek lepo raspoložena. Sigurna sam da ću večeras da uživam, uživajte i vi - završila je Ana svoje obraćanje novinarima Blica.

Ana Mihajlovski na Instagramu “otvorila dušu” i sve ostavila bez teksta, a ova koleginica se složila sa njom

Do zvanične potvrde ljubavi, Ana Mihajlovski i Vuk Kostić držali javnost na "tihoj vatri"

Iako se mesecima spekulisalo o njihovoj vezi, Ana Mihajlovski i Vuk Kostić ovim povodom nisu se oglašavali. Dok je Ana i umela nešto zagonetno da nagovesti Vuk Kostić poštovao je svoju kao i privatnost svoje lepše polovine. U jeku priča da Ana Mihajlovski i Vuk Kostić uživaju u ljubavi, sve je iznenadila vest da Ana ostavila Vuka nakon što je otišla u Ameriku sa bivšim suprugom vlasnikom “Emoušna” Goranom Stamenkovićem.

Na ove tračeve Ana se oglasila izjavom koja je indirektno potvrdila njihovu vezu.

Vuk Kostić otkrio svoju najveću želju, a nije u vezi sa poslom!

– Ko bi njega mogao da ostavi? Pa, on je najkul čovek na svetu! – navela je prvo Ana, a onda dodala:

– Eto, i to sam vam rešila, ‘ajde sad da se zaustavimo, pliz! Nova godina je uskoro, vreme ljubavi i sve to… P.S. Volim te! – dodala je ona, uz emotikon srca.

Šmeker kakav je oduvek i bio Vuk Kostić čak nije potvrdio ni Anine reči. Javnosti i medijima je bilo poznato da glumac nikako nije srećan što je ova tema dobila širu sliku i što je o njoj počelo naširoko da se proča.

Glumac je samo na pitanje novinara da li je u vezi sa Anom ranije prokomentarisao “da neće ništa da potvrdi ni demantuje”.

Do ovih fotografija...

Da li je realan svet toliko bolan? Ana Mihajlovski ima važnu poroku za sve one koji život žive na internetu! (foto)