Celebrity News

Adel ponovo šokirala! Nakon jezivo tankog struka pokazala još tanje butine i operisano lice! (foto)

Adel ponovo šokirala! Nakon jezivo tankog struka pokazala još tanje butine i operisano lice! (foto)

Adel ovih dana ponosno ističe svoju transformaciju, ali javnost na njen novi look ima oštre kritike!

Nakon pojavljivanja na dodeli Oskara u Los Anđelesu, poznata pevačica raskošnog glasa Adel ponovo je šokirala javnost.

Budući da je za veoma kratak period oslabila 45 kilograma, poznata pevačica Adel ne planira da stane u mršavljenju. Iako je enormni gubitak kilograma i te kako očigledan izvesne promene vidljive su i na njenom licu.

Njeni pratioci i fanovi konstatovali su da je povećala usne, zategla jagodice i korigovala nos.

Sa čašom u ruci nazdravila mladencima: Adel poslala dirljivu čestitku princu Hariju u čast princeze Dajane

Pre nekoliko časova isplivala je nova paparaco fotka Adel u još šokantnijem izdanju a koja je i posvedočila tvrdnjama javnosti. U toku opuštenje šetnje Los Anđelesom, Adel je uslikana u sportskom izdanju a ono što je sve bukvalno ostavilo bez teksta su njene tanke noge i butine. Zašto!?

Od samog procesa mršavljenja Adel je pokazivala transofrmaciju samo gornjeg dela i niko u proteklom periodu nije imao priliku da je vidi u celokupnom izdanju.

Helanke i uski gornji deo ove trenerke nije pokazao čak ni višak kože koji je, pretpostavlja se nestao od napornog vežbanja kom je zaista bila posvećena.

Pogledajte!

Otkrivena velika tajna razvoda pevačice Adel: Sad više ne želi ozbiljnu vezu!

Adel nakon razvoda rešava pitanje starateljstva. Stres uzorčnik naglog mršavljenja?

Iako su razlaz potvrdili u avgustu, Adel i njen bivši suprug tek su nedavno poćeli da rešavaju pitanje starateljstva. Kako su isticali inostani mediji bogatstvo Adel procenjuje se na 135 miliona dolara, a par pre venčanja nije potpisao predbračni ugovor pa bi njen suprug mogao da dobije polovinu bogatstva. Ipak, kako se su se oko svega do sada brzo dogovarali veruje se da će tako biti i kada je u pitanju imovina.

Kako je pre nekoliko meseci istakla Adel na polovini su dogovora, međutim svi vrlo dobro znaju da je ovaj period za nju bio veliki udarac. Kako je tada isticao izvor blizak pevačici, ona je odlučila da okrene novi list i da svoj život počne od nule.

Sada je i zvanično: Pevačica se razvode posle sedam godina braka

Nećete verovati kakav dogovor nakon razvoda su napravili Adel i njen bivši partner

– Ona je odlučila da promeni svoje životne navike i potpuno se posvetila dijeti i svom zdravlju. Istina je da ponekad voli više da popije, ali ništa od toga nije uzelo maha. Prolazila je kroz turbulentan period tako da je i stres bio jedan od uzroka za njeno mršavljenje. Sada kada je ostavila nekadašnjeg supruga, potpuno se posvetila sebi, životu, izlascima, karijeri i detetu. Uspela je da skine skoro dvadeset kilograma. Uskoro izlazi i njen novi album – izjavio je izvor.

Ovi slavni parovi su stavili tačku na svoju ljubav u 2019. godini

U proteklom periodu povela se i priča da će Adel vrlo brzo biti na pragu anoreksije ukoliko nastavi da mršavi ovim intenzitetom. Jedan deo javnosti je podržava, dok drugi deo javnosti misli da Adel sa vežbama i gladovanjem ne može da stane jer još uvek pati zbog razvoda. Šta je tačno nikad nećemo saznati, budući da je Adel veoma aktivna i da, bar na prvi pogled, deluje srećno.

A, šta vi mislite?

Da li vi mislite da je ovaj gubitak kilograma posledica stresa i tuge zbog razvoda?
  • Da, definitivno to mislim. Svaka žena kroz period razvoda prođe i kroz pakao tuge!
  • Nije! Ovo je defitivno njena jaka želja da izgleda dobro i ka tome hrli fantastično!
300  · 300 
Glasaj ResultsVrati se na glasanje