Celebrity News

Razvod pa venčanje: Marinko Rokvić ponovo oženio bivšu suprugu

Razvod pa venčanje: Marinko Rokvić ponovo oženio bivšu suprugu

Izgleda da se Marinko Rokvić ponovo oženio!

Pevač se nedavno po drugi put venčao sa suprugom Slavicom, s kojom ima dva sina Nikolu i Marka, saznaje Kurir.

Nakon što se pevačeva supruga pre nekoliko meseci vratila u porodični dom i pružila mu šansu da ispravi svoju grešku koju je učinio zbog preljube s mlađom devojkom iz Makedonije, Marinko Rokvić ju je opet zaprosio i odveo pred matičara.

- Marinko je shvatio da je Slavica žena za sva vremena i da njegov život bez nje nema nikakvog smisla. Svestan je svojih grešaka, zbog kojih se iskreno pokajao. Kada se Slavica odselila od njega i otišla da živi kod sestre Suzane, oni su komunicirali zbog dece, ali nije bilo nagoveštaja da će uslediti pomirenje. Pre godinu dana su se i sudski razveli, što je svima teško palo. Redovno su se viđali, šetali unučiće, sastajali se na porodičnim ručkovima i vremenom su se ponovo zbližili. Sinovi nisu želeli da se mešaju u njihov odnos, ali Marinko je na sve načine pokušavao da povrati Slavicu. Lepim gestovima i manirima osvojio je njeno srce kao prvog dana zabavljanja - otkriva izvor i dodaje da je Marinko na svoju ruku organizovao venčanje.

- Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio - kaže izvor.