Celebrity News

Evo kako Dragana Džajić izgleda u izolaciji, komentari ne prestaju da pljušte (foto)

Evo kako Dragana Džajić izgleda u izolaciji, komentari ne prestaju da pljušte (foto)

Dragana Džajić koja je 16. decembra po prvi put postala majka izgleda nikad bolje a na Instagramu pokrenula je i lavinu komentara iz izolacije.

Dragana Džajić koja skoro puna četiri meseca uživa u ulozi majčinstva, danas je po drugi put javnosti pokazala svoj neprikosnoven fizički izgled.

Prelepa Džajina ćerka uživa u društvu svog supruga Miloša Ivanovića i sina Vida a sada se i prvi pt nakon porođaja oglasila iz izolacije. Njen fizički izgled oduševio je sve a svežina kojom pleni definitvno govori koliko joj prija uloga majke.

Otkako se porodila, Dragana se sve do sada nije pojavljivala u javnosti, međutim samo jednom se oglasila na društvenoj mreži Insagram kada je prestavila svog naslednika Vida.

Pored komplimenata koje su joj delili fanovi, Dragani su lepe reči uputile i brojne dame sa naše javne scene poput Jelene Gavrilović, Sanje Marinković i Danijele Karić.

Pogledajte kako Dragana sada izgleda:

PROČITAJTE I: Dragana Džajić posle udaje za Miloša Ivanovića ispričala koji trenutak SVADBE JE BIO NAJEMOTIVNIJI za nju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic_) on Apr 11, 2020 at 6:28am PDT

Pre nekoliko meseci pokazala i svog prvenca - sina Vida!

Budući da se njena sestra Sanja Džajić porodila samo nekoliko dana pre nje, njih dve sada uživaju u zajedničkim danima razmenujući savete i iskustva. Sanja Džajić koja je inače Džajina starija naslednica, rodila je sina Ognjena a verujemo da je svojoj sestri Dragani u ovim danima velika ljubav i podrška s obzirom na to da dele istu "slatku muku".

Pre nekoliko časova na Sanjinom Instagram nalogu, kako smo i napomenuli, objavljena je fotografija Dragane i njenog sina Vida a činjenica koja ej zadivila sve je da Dragana Džajić izgleda nestvarno lepo i negovano i da joj beba u naručju pristaje savršeno.

PROČITAJTE I: Džaja postao deda drugi put: Sanja Džajić dobila sina

Dragana Džajić i Miloš Ivanović - ljubav na prvi pogled

Mlađa naslednica Dragana Džajića Džaje, Dragana Džajić oduvek je intrigirala medije, međutim nakon informacije da je stupila u vezu sa bratom Ane Ivanović, Milošem Ivanovićem, interesovanje je postajalo sve intenzivnije.

Nekadašnja manekenka, dizajnerka donjeg veša Dragana Džajić i Miloš Ivanović su nakon potvrde ljubavi i prvog pojavljivanja u jednom prestoničkom lukznoznom restoranu oduševili javnosti. Iako su im mnogo prognzirali brojne skandale i tablidne naslove, ovaj slavni par pokazao se u skroz drugačijem svetlu.

Budući da su se zaljubili na prvi pogled Dragana Džajić i Miloš Ivanović skrivali su svoju ljubav od radoznih pogleda paparaca, ali budući da je ljubav postala sve intenzivnija a hemija sve očiglednija odlučili su da ovu vest ipak obelodane.

Prvi put su uslikani prošle godine i to tokom boravka Ane Ivanović u Beogradu, kada su Miloš, Ana i Dragana izašli na ručak u restoran blizu doma Ivanovića.

PROČITAJTE I: Dragana Džajić izašla iz porodilišta sa sinom Vidom, ponosni tata Miloš došao po svoju porodicu (foto)

Dragana Džajić i Miloš Ivanović - Strasna veza koja je kulminirala brakom 

Ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajić i brat naše slavne teniserke Miloš Ivanović izgovorili su sudbonosno “da” 25. maja 2019. godine a ovim linom usrećili su njihovu mnogobrojnu porodicu kao i sve bliske prijatelje.

– Pripreme za venčanje bile su veoma uzbudljive, ali i pomalo naporne jer smo se trudili da sve protekne u najboljem redu. Trema nas je stigla tek pred početak ceremonije – objašnjavala je Dragana Džajić za naš magazin "Story" koja je isticala da su i Miloš i ona bili sigurni da će na kraju sve biti savršeno.

Velika sala namenjena ovakvim svetkovinama tog dana posebno je bila preuređena. U prostoriji bilo je mnogo cveća i sve je izgledalo kao iz bajke. Kako su mladenci takođe istakli sve je izgledalo onako kako su oni želeli, iako u ovakvim situacijama svi članovi porodice vole da daju savete. Dragana Džajić je rekla da oboje potiču iz familija u kojima se poštuju želje roditelja, te da su im one na prvom mestu. Iako su želeli nešto intimnije venčanje, njihove porodice su se toliko radovale njihovoj ljubavi da je bila prava šteta da su to proslavili u krugu manjeg broja zvanica.

PROČITAJTE I: Dragana Džajić izabrala je papreno skupu venčanicu, a evo šta je rekla kada ju je prvi put isporbala

Nastavite da čitate Story. Svake nedelje dajemo vam stručne savete iz najširih društvenih oblasti. Za vas donosimo uvek sveže i aktuelne vesti iz sveta poznatih. Vaše poverenje nas čini jačim i boljim.