Celebrity News

Luka Jović iznenadio devojku za Dan zaljubljenih skupocenim poklonom!

Luka Jović iznenadio devojku za Dan zaljubljenih skupocenim poklonom!

Luka Jović ne prestaje da iznenađuje svoju devojku, a za Dan zaljubljenih izabrao je poklon od 10.000 evra

Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević ove zimske dane provode u romantičnim šetnjama Rimom. Veza koja je počela tajno, sve je jača, a česta putovanja idu u prilog tome koliko su zaljubljeni.

Pošto je stigao i taj poseban dan - Dan zaljubljenih, Luka je rešio da ode korak dalje i svojoj dragoj pokloni nešto posebno. Kao dokaz svoje velike ljubavi, poznati fudbaler je Sofiji poklonio sat poznatog brenda.

- Prvo ju je iznenadio putovanjem u Rim gde su uživali u čarima ovog grada. Šetali su, ali i obilazili poznate restorane. Međutim, kako je Rim poznat po luksuznim radnjama brendiranih svetskih marki, poznati par je zavirio u nove kolekcije. Oni su u jednom trenutku spazili prodavnicu satova. Luka je rekao Sofiji da treba da uđu i izabrao joj sat koji vredi više od 10.000 evra - rekao je izvor blizak poznatom paru, a preneli domaći mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on Feb 11, 2020 at 11:27am PST

- Luka je insistirao da Sofija prihvati poklon jer je želeo da od njega ima nešto za uspomenu i što će moći svakodnevno da nosi, da je podseća na njega. Sofija je bila ta koja je izabrala sat, a kako ima istančan ukus za aksesoar i garderobu, nije se dugo dvoumila već je kupila onaj koji joj se dopao na prvi pogled - dodaje izvor upućen u celu priču.

Sofija Milošević hoće da zasnuje porodicu sa Lukom?

Poznati fudbaler Reala i prelepa manekenka sve više vremena provode zajedno, a njihova veza bi uskoro mogla da dobije nov rasplet. Prema rečima izvora bliskog lepotici, koji je nedavno preneo list “Kurir”, ona je sa Lukom već pričala o majčinstvu.

– Iako njih dvoje nisu dugo u vezi, toliko su zaljubljeni da već planiraju zajedničku budućnost. Stalno su zajedno, ili je Sofija kod Luke u Madridu, ili je on sa njom u Beogradu. Sofija je oduševljena kakav je Luka kao otac, pa sve češće priča kako je vreme da se i ona ostvari kao majka. I njemu se sviđa ta ideja jer je toliko zaljubljen u Sofiju i želi s njom da osnuje porodicu – rekao je izvor za pomenuti list.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofija Miloševic? (@sofija_milosevicfp) on Jan 3, 2018 at 7:48am PST

Ipak, manekenka ne želi da ubrzava njihovu vezu.

– Smatra da je to preuranjeno, ali ako se trudnoća desi, onda će promeniti mišljenje. Zasad Sofija ostaje u Beogradu, ali će često odlaziti u Španiju kod Luke - dodao je izvor.

Idiličnu šetnju Sofije Milošević i Luke Jovića ulicama Rima presekla neočekivana situacija!

Jedan od najplaćenijih fudbalera Reala Luka Jović i prelepa manekenka Sofija Milošević ovih dana uživaju u romantičnoj Italiji, a o svojim aktivnostima redovno obaveštavaju svoje pratioce putem Instagram priče.

U opuštenoj šetnji Rimom Luka i Sofija pokazali su i koliko uživaju u svojoj ljubavi, ali i jednu neočekivanu situaciju koja je ovu njihovu idilu prekinula.

Pogledajte video:

Luka Jović ostao u odličnim odnosima sa bivšom suprugom

Luka Jović koji iza sebe ima brak sa Anđelom Manitašević, bez obzira na svoju novu ljubav sa bivšom suprugom ima i te kako korektan odnos.

– Jović i njegova bivša ostali su u odličnom odnosu. Savršeno funkcionišu zbog deteta. Njima je još pre nekoliko godina kupio stan, u kom su svi zajedno živeli, ali i sve što treba oko deteta on izmiruje bez problema. I žena i dete imaju sve što im je potrebno. Međutim, Luka je odlučio da više vremena provodi s manekenkom i nema nameru da se potuca po hotelima kad boravi u Beogradu, pa će u narednim mesecima obezbediti sebi stan i na taj način zaokružiti spisak svojih nekretnina – rekao je nedavno neimenovani izvor za "Kurir".