Celebrity News

Ljubav iz školskih dana: Vaterpolista Dušan Mandić uživa u danima sreće sa suprugom i ćerkom

Ljubav iz školskih dana: Vaterpolista Dušan Mandić uživa u danima sreće sa suprugom i ćerkom

Vaterpolista Pro Reka Dušan Mandić nedavno se ostvario u ulozi oca, a rođenje ćerke opisao je kao "najlepši osećaj u životu"

Srpski vaterpolista Dušan Mandić postao je otac pre nekoliko meseci i sada sa suprugom Slađanom i ćerkom Lenkom uživa u roditeljstvu i ljubavi.

Poznati par se upoznao još u školskim danima, a zajedno su pohađali i fakultet, otkrila je Dušanova supruga listu "Kurir".

Dugogodišnju vezu izgradili su na dobroj komunikaciji, rekla je Slađana za “Kurir”.

- Sve se razvijalo postepeno, a mi smo jedno drugom bili najveća podrška sve vreme. U Dušanu sam prepoznala osobu koja mi je najbolji prijatelj i smatram da je dobra komunikacija najvažnija u vezi, kasnije i u braku. Veoma je brižan muž i otac. Najlepši period odrastanja smo proveli zajedno i verujem da nas tek očekuju lepe stvari u budućnosti - rekla je ona.

Iako je često van Beograda, poznati vaterpolista Pro Reka priznaje da nije mogao da dozvoli sebi da propusti najbitniji dan u zajedničkom životu sa suprugom.

- Stigao sam u Beograd nekoliko dana pre predviđenog termina za porođaj. Moj klub Pro Reko je otišao na pripreme u Ameriku, a ja sam na svu sreću dobio nekoliko dana slobodno. Brinuo sam da li ću stići na vreme, međutim Lenka se rodila tačno u terminu. Smenjivale su mi se suze i smeh. Presrećan sam što sam imao priliku da prisustvujem porođaju jer osećaj je predivan i to je nešto što se celog života pamti. Takođe je i Slađi značilo moje prisustvo, tako da smo spojili lepo i korisno - dodao je Dušan za pomenuti list.

Profesionalne obaveze zahtevaju od njega da se odvaja od porodice, a Dušan priznaje da mu porodica daje energiju da istraje.

- Svaki profesionalni sportista zna koliko je teško ostaviti porodicu i otići na pripreme ili takmičenje. Pogotovo mi je krivo kada propustim nešto novo u odrastanju deteta. Ali s druge strane upravo Lenka i Slađa mi daju energiju da istrajem - dodao je on.

Srpski vaterpolista postao otac, a ovo PRELEPO IME je odabrao za mezimicu

Dušan je sa svojom suprugom Slađanom u septembru prošle godine dobio ćerku Lenku, a svoju sreću podelili su sa svojim pratiocima na Instagramu.

Kadar je zabeležen odmah nakon porođaja, u bolnici, a fanovi sportiste su mu upućivali brojne čestitke.