Celebrity News

Biković i Bajaga objavili pesmu "Darja" na Dan zaljubljenih (video)

Biković i Bajaga objavili pesmu "Darja" na Dan zaljubljenih (video)

Biković i Bajaga objavili su numeru "Darja" u kome Beograd sija novim sjajem

Jedan od najpopularnijih glumaca, Miloš Biković i muzička legenda Momčilo Bajagić Bajaga pripremili su posebno iznenađenje publici, i to na Dan zaljubljenih.

Uoči premijere romantične komedije „Hotel Beograd“ danas je objavljena pesma „Darja“ koju su zajednički izveli upravo Bajaga i Biković.

- Jeste li znali da je Dijani kršteno ime Darja? Ova pesma je napravljena za film ,,Hotel Beograd’’ kao znak zahvalnosti našoj predivnoj glumici Dijani, koja je svojim talentom i verom u ovaj poduhvat, učinila da naša prestonica i zemlja zasijaju novim sjajem pod filmskim reflektorima kojih ne bi bilo bez tebe Dijanuška! Ti si ❤ - napisao je Miloš Biković.

On se posebno zahvalio i Bajagi.

- Odrastao sam uz tvoje pesme. Čast mi je što sam sa tobom, legendo, podelio ovu mrvu stvaralaštva - napisao je Biković na svom Instagram nalogu.

Osim što će sve zaljubljene obradovati pesmom, obradovaće ih i novi film “Hotel Beograd” u kojoj Miloš Biković igra glavnu ulogu - veselog srpskog zavodnika koji posle niza peripetija, u koje je upao, iznenada u Beogradu sreće svoju rusku ljubav Dariju.  U romantičnoj atmosferi njihova osećanja ponovo se rasplamsavaju, uprkos sutuaciji koja nije naklonjena njihovoj ljubavi. Prelepu Darju – Dašu igra mlada ruska glumica Dijana Požarskaja.

Ljubitelji TV serijala "Kuhinja" i "Hotel Eleon"  moći će da uživaju u novim zapletima uigranog tandema iz ovih ruskih ostvarenja. Pored Bikovića i Požarskaje, u ovom filmskom ostvarenju pridružuje se i veliki broj domaćih glumaca poput Jelisavete Teodosić, Miodraga Radonjića, Ljubomira Bandovića, Srđana Žike Todorovića, ali i mnogih drugih.

Premijera filma „Hotel Beograd“ zakazana je za 10. mart u Beogradu, a film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 12.marta.

Pogledajte spot za pesmu "Darja":

Jovana Nikolić Mišković snimila je novu pesmu, dramatičnu baladu “Pazi se” a u spotu gosti su Miloš Biković i Vuk Kostić!

Miloša Bikovića, pre samo nekoliko dana, mogli smo da gledamo i u spotu za numeru "Pazi se" koja je, ujedno, i najavna špica za seriju "Južni vetar" koja počinje sa emitovanjem na Radio-televiziji Srbije. Pesmu je izvela Jovana Nikolić Mišković.

– Sa oduševljenjem sam prihvatila poziv Miloša Abramovića i Miloša Bikovića da budem deo projekta “Južni vetar”. Pesma “Pazi se” govori o devojci koja voli opasnog momka i koja strepi za njegovu bezbednost. Ovo je prvi put da sarađujem sa Slobodanom Veljkovićem Cobijem i energije su nam se sjajno poklopile. Jedva čekam da čujem sud publike i o pesmi i o spotu koji smo radili sa puno ljubavi i truda – rekla je talentovana Jovana.