Celebrity News

Otkriveno: Aki Rahimovski postao otac u 65. godini!

Otkriveno: Aki Rahimovski postao otac u 65. godini!

story

Frontmen grupe “Parni valjak” Aki Rahimovski postao je otac još pre tri meseca, ali su on i njegova partnerka to dugo krili od javnosti

Poznati pevač Aki Rahimovski postao je otac po treći put. Prema saznanjima RTL Exkluziva, vođa grupe "Parni valjak" je sa svojom 27 mlađom devojkom Barbarom dobio devojčicu još pre tri meseca, ali su oni svoju vezu držali daleko od očiju javnosti. RTL Exkluziv je naveo i da se Aki nedavno preselio kod nje u Sloveniju.

Tragom te vesti, ekipa pomenutog medija uputila se u susednu državu. Pošto Aki i Barbara nisu bili kod kuće, potvrdu su dobili od Barbarine majke.

- Sve je odlično. Devojčica se zove Antonija. Zadovoljna sam s Akijem - rekla im je Rozalija.

Aki Rahimovski se oduvek trudio da svoj privatan život drži u tajnosti.

Ženio se dva puta. Iz prvog braka ima sina Kristijana, koji se kao slavni otac bavi muzikom. U drugom braku bio je sa Ingrid, a zajedno imaju ćerku Dinu. I pored toga što je ovaj brak trajao skoro četiri decenije, Aki se sa Ingrid nikada nije pojavio u javnosti, pa malo ko zna kako ona izgleda.

- Privatan život treba da ostane privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi su znali da ona ne želi da se slika, i onda nas nisu slikali. Često se događalo da u novinama izađe moja fotografija s drugom ženom, a ona mi kaže: ‘Otkad sam ja to postala plava?’ - rekao je Aki u jednom intervjuu za "Blic".

Frontmen grupe Parni valjak doživeo moždani udar

Popularni pevač, uz čiji su prepoznatljivi glas odrastale generacije u regionu, sada se nalazi u odličnoj formi. Dugo se prepričavao sjajan koncert "Parnog valjka" održan krajem godine u "Štark Areni" koji su mnogi ocenili kao 'rokenrol spektakl'.

Podrška publike tom prilikom bila je  još veća, pošto su njihovi poštovaoci bili zatečeni vešću da se Aki možda više neće vratiti na muzičku scenu. Naime, on je polovinom 2018. godine imao blaži moždani udar i nije hteo da rizikuje. Išao je na terapije, a obožavaoci su mu svakodnevno preko društvenih mreža davali vetar u leđa.

– Držim se zasad. Krenuo sam u banju i verujem da će sve biti u redu. Sledi mi kolonografija i s tim bi trebalo sve da završim – rekao je tada Rahimovski za “Dnevni avaz”.

“Parni valjak” traži zamenu za Akija Rahimovskog

Menadžer “Parnog valjka”, Dino Bahtijarević dodao je ubrzo za Jutarnji.hr da Aki mora da miruje, da nije u životnoj opasnosti, ali i da se svi zakazani koncerti otkazuju.

– Situacija je ozbiljna. Da nije tako, ne bismo otkazali koncerte, ali svi se nadamo da će se sve ovo dobro završiti i da će nam se Aki uskoro opet pridružiti na pozornici – bio je optimističan.

Lekari su savetovali sjajnog pevača da ostavi cigarete, kao i crnu kafu, što je on odmah i učinio!