Celebrity News

Ešli Grejem muči muku nakon porođaja: Ne menjam pelene samo bebi, nego i sebi! (foto)

Ešli Grejem muči muku nakon porođaja: Ne menjam pelene samo bebi, nego i sebi! (foto)

Ešli Grejem pre nekoliko nedelja donela je na svet svoje prvo dete a sada je svojim pratiocima otkrila sa kojim problemom se muči nakon porođaja

Prelepa manekenka Ešli Grejem tokom svoje trudnoće nesebično je delila svaki trenutak kroz koji je prolazila. Psihičke kao i fizičke poteškoće bez ustručavanja pokazivala je svojim pratiocima. Pre više od mesec dana, Ešli Grejem je i preslatkom fotografijom obelodanila pol bebe, ali je i pre toga u emisiji Elen Dedženeris eksluzivno rekla šta nosi. Ešli Grejem rodila je dečaka.

Ešli se skinula, pa snimila video o kojem bruji svet! (video)

Kako bi nastavila tradiciju, nakon samo tri nedelje, u novom obraćanju javnosti, otkrila je sa kojim neprijatnim problemom se sada suočava:

- Neka dignu ruku sve majke koje nisu bile svesne da će, pored bebe, pelene menjati i sebi. Posle toliko godina u svetu visoke mode, moj trenutno omiljeni odevni komad je jednokratni veš. Ko bi rekao - priznaje Ešli, koja je rešila da otvoreno progovori o tegobama inkontinencije.

Ešli Grejem tik pred porođaj pozirala “kao od majke rođena” muž je fotografisao (foto)

Ešli Grejem pre nekoliko dana prvi put predstavila sina

Novu fotografiju koju je objavila na Instagramu sa suprugom Džastinom Ervinom i bebom samo za par sati lajkovalo je skoro milion i po fanova. Pored ove preslatke porodične fotografije osvanula je i emotivna poruka kojom je Ešli Grejem raznežila srca publike.

–Sećam se kada sam prvi put uzela Isaka u ruke i rekla Džastinu, “Sada smo porodica zauvek”. Imam toliko razloga da budem zahvalna – sva ljubav i podrška ove divne zajednice, izuzetan suprug, divna beba koja mi je otvorila oči i pokazala koliko je zapravo čudesan ovaj svet - napisala je Ešli na svom Instagram nalogu.

Manekenka Ešli Grejem postala mama: Plus-sajz zvezda dobila sina, a dugo je bila u celibatu

Ešli Grejem posle porođaja nabacila ogromnu kilažu

Ešli Grejem je i u toku porođaja bila fizički aktivna. Na svojim društvenim mrežama podelila niz fotografija pokazujući svoj trudnički stomak a osim što vežbala prenatalnu jogu i tako održavala formu, nije zapostavila ni teretanu.

U videu koji je objavila u oktobru 2019. godina trenirala pod nadzorom Kire Stoks. Kako je tada objasvila u video prilogu trenirala je deo tela povlačenjem kanapa i potpuno je bila usredsređena na vežbanje.

One za njega ne mare: Ešli Grejem i Bela Hadid ponosno “šetaju” celulit (foto)

Uz ovaj video koji je priuštila svojim fanovima, napisala je:

– To je stil života.

Pored toga što se pati od inkotinencije, Ešli Grejem je i nakon porođaja nabacila ogromnu kilažu. Iako u svetu modelinga važi za najseksepilniju bucku, verujemo da Ešli Grejem ipak neće ostati na ovim kilogramima. Budući da se mame iz javnog sveta vrlo brzo vraćaju na posao, ne sumnjamo da će drugačije biti i sa Ešli.

Tajna uspeha Ešli Grejem: Ova mentalna vežba mi je pomogla kada sam htela da odustanem od svojih ciljeva

 

View this post on Instagram

 

it’s a lifestyle ??

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on Sep 30, 2019 at 6:02pm PDT